Šta je novo?

Zastoji i poremećaji na linijama i planirane izmene

Pretpostavljam da su ovi šatori u Takovskoj izazvali kolaps s javnim prevozom. Tuda idu i trole i 23, a što je najgore, i linije koje su već pomerene zbog originalnog Ćacilenda, 37, 58, eko1... Samo kad se ne bi zadržali tu.

Pretpostavljam da su ovi šatori u Takovskoj izazvali kolaps s javnim prevozom. Tuda idu i trole i 23, a što je najgore, i linije koje su već pomerene zbog originalnog Ćacilenda, 37, 58, eko1... Samo kad se ne bi zadržali tu.
Gde se neće zadržati, pogledaj koliko su toaleta dovukli:

1000012306.jpg

1000012305.jpg

Jel ima neko info kako funkcionišu sledeće linije danas : 5, 6, 7, 14, 28/77, 29, 19, 21, 22, 31? Za koju god ako znate, bitno mi je samo da se nekako dovučem do grada

Večeras oko 8 je bio neki teži poremećaj na liniji 95. Prošle su tri ili četiri 89-ke zaredom od Bloka 63 do Belvila, za to vreme info-table nisu prikazivale nijednu 95-cu iako su Gugl Mape neprekidno listale fantomske polaske i tek negde oko 20:25 je tabla kod Belvila izbacila prvu 95-cu udaljenu 8 stanica. Ko zna koliko dugo nisu išle, a mislim da sam u daljini video i kolonu tramvaja kako stoji u mestu. Jel to bilo neke blokade u Jurija Gagarina?

Bila je zatvorena Antifašističke borbe, što nije uticalo na 89 ali su i pored toga, baš oko 8 išli masovno prazni, a prijavljeni npr 26223 i 26226

Vrh