Šta je novo?

Zastoji i poremećaji na linijama i planirane izmene

Блокада у Таковској је завршена ткд ће се линије вратити у нормалу.

Ja samo da javim da su radovi na Trgu produženi do 31. maja, znaci i dalje ćemo biti bez 28, 29 (samo do Slavije) i 41. Samo da podsetim da je trebalo da sve bude gotovo do 27. marta, dakle, trebalo je da radovi traju 9 dana, a evo sad će biti minimum 2 i po meseca kako traju radovi. Je l’ moguće ovoliko dugo da ne mogu to da završe? I i dalje mi nije jasno zašto je pojačana 40 zamena za 28 i 41, u čemu je problem da se prosto uvedu autobuske linije 28A i 41A

Danas oko 16:15 je izgleda bio udes na nekom od prilaza Pančevcu jer su sve linije poteza 100 išle Bulevarom Despota Stefana umesto pravo sa mosta na Bogosloviju i gužva prema centru je bila veća nego što je inače vikendom. Najgore je bilo na samom mostu, pošto je tabla na stanici pokazivala čak tri 43-ke u roku od 2 minuta, i tako je bez promene stajalo više od 5 minuta pre nego što se prva u koloni pojavila.

Dve 89-ke se sustigle oko 17:30 a i treća je na otprilike polovini intervala. Minibus E6 se ne vidi ni za 20+ stanica, uopšte ga ne prikazuje.

P1090787.JPG

Poslednja izmena:
Pojacali su interval sa dva dodatna vozila, sada 89 ide na 8-9 minuta tokom dana
Subotom 89 i dalje ide na 15-16 minuta, pojačana je samo radnim danom. I treba da ide što češće, samo da ne voze u koloni pa da ih posle nema više od pola sata. Lično se ne vozim skoro nikada tom linijom pa ne bih mogao reći kakva je redovna situacija na njoj, ali znam da mnogi drugi čukaričko-rakovički busevi često formiraju voziće i posle gadno ispadaju iz turaže, pogotovo 51, 56, 37 i 23.

Poslednja izmena:
Subotom 89 i dalje ide na 15-16 minuta, pojačana je samo radnim danom. I treba da ide što češće, samo da ne voze u koloni pa da ih posle nema više od pola sata. Lično se ne vozim skoro nikada tom linijom pa ne bih mogao reći kakva je redovna situacija na njoj, ali znam da mnogi drugi čukaričko-rakovički busevi često formiraju voziće i posle gadno ispadaju iz turaže, pogotovo 51, 56, 37 i 23.
Takođe 50 pravi voziće.

89 треба бити појачана поготово што је веза са БАС-ом.

Sta mislite, da li postoje obavestenja, da linije saobracaju izmenjenom trasom?
Da li svi svakodnevno treba da guglamo izmene u saobracaju?
Nema ni novih tabli, jer verovatno nema tehnickih mogucnosti, a ima i stajalista bez starih...
Brojevi telefona izgleda ni ne rade danas, tako da, srecno svima sa ovog poteza.
Nista novo, reklo bi se...

Sta mislite, da li postoje obavestenja, da linije saobracaju izmenjenom trasom?
Da li svi svakodnevno treba da guglamo izmene u saobracaju?
Nema ni novih tabli, jer verovatno nema tehnickih mogucnosti, a ima i stajalista bez starih...
Brojevi telefona izgleda ni ne rade danas, tako da, srecno svima sa ovog poteza.
Nista novo, reklo bi se...
Trebalo bi da bude na svim aplikacijama gde se može pratiti javni prevoz u Beogradu. Obaveštenje da su određene linije koje prolaze pored Bogoslovije izmenila rutu,ali toga nema.

Vrh