Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Zastoji i poremećaji na linijama i planirane izmene
Da nije opet mts ili ko već provajder usluga BusLogic aparata izgubio internet konekciju?! Opet.
Najviše "nastradali" uređaji gsp-ovih autobusa, a aparati kod privatnika uglavnom rade.
"Besplatan" prevoz opet u elementu
Ja imam suprotno iskustvo. Ili uopšte nema vozila privatnika na nekoj liniji, ili piše da je najbliže vozilo 20 minuta, a ono ulazi u stanicu. Sa druge strane, za trole sam primetio ka kada se krati vozilo i tadi 40L, da ga sistem uopšte ne vidi.
Oni kao da preko vikenda namerno isključuju praćenje vozila na tablama. Bila je i moja slika na ovoj temi gde neka tabla na Dorćolu subotom popodne ne prikazuje nijedan jedini tramvaj ni za XY stajališta, a u pozadini se vidi kako prolazi Katica.
Због извођења радова на хитној санацији квара на канализационој мрежи у улици Борска, на делу од улице Димитрија Котуровића до улице Мишка Крањца у периоду од 25.07. до 28.07.2025. године доћи ће до промене рада линија јавног превоза.
Током извођења радова доћи ће до потпуног затварања улице Борска на посматраној деоници, па ће возила јавног превоза саобраћати на следећи начин:
Линија бр. 47
оба смера – Борска, Варешка, Патријарха Димитрија и даље редовном трасом;
Линије бр. 54 и 506
оба смера – МИЉАКОВАЦ 1 – Борска, Варешка, Патријарха Димитрија и даље редовном трасом;
Линије бр. 50 и 59
Оба смера – Борска, Варешка, Патријарха Димитрија, Мишка Крањца, Пилота Михаила Петровића и даље редовним трасама;
Линија бр. 502
оба смера – МИЉАКОВАЦ 1 – Борска, Варешка, Патријарха Димитрија, Мишка Крањца, Пилота Михаила Петровића и даље редовном трасом
Линија бр. 47Н
У смеру према Реснику улицама – Велизара Станковића, Варешка, Патријарха Димитрија и даље редовном трасом;
У смеру према Тргу републике улицама - Патријарха Димитрија, Варешка, Борска и даље редовном трасом
Danas najavljena izmena na 89 u Spasovdanskoj ulici, zbog radova na toplovodu narednih 6 dana. 89 saobraca izmenjeno od jutros, a niko nije dosao ceo dan da zapocne radove. Nema obavestenja ni na stanicama, ljudi uzaludno cekaju u Spasovdanskoj i Ratka Mitrovica
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.