Šta je novo?

Zastoji i poremećaji na linijama i planirane izmene

Privremena kružna linijja jer očigledno ne postoje usllovi na Trgu republike za terminiranje tolikog broja zglobnih vozila.​

Jel to nešto ne radi aplikacija ili se polako ukida prevoz?

Da nije opet mts ili ko već provajder usluga BusLogic aparata izgubio internet konekciju?! Opet.
Najviše "nastradali" uređaji gsp-ovih autobusa, a aparati kod privatnika uglavnom rade.
"Besplatan" prevoz opet u elementu 🙃

Mislim da je istina, smeće od info sistema ne radi već nedelju dana i to uglavnom za GSPove linije.

Ovo levo je GSPov BMC na 65. A nema ga na displeju.
072047.jpg

Ja imam suprotno iskustvo. Ili uopšte nema vozila privatnika na nekoj liniji, ili piše da je najbliže vozilo 20 minuta, a ono ulazi u stanicu. Sa druge strane, za trole sam primetio ka kada se krati vozilo i tadi 40L, da ga sistem uopšte ne vidi.​

Због извођења радова на хитној санацији квара на канализационој мрежи у улици Борска, на делу од улице Димитрија Котуровића до улице Мишка Крањца у периоду од 25.07. до 28.07.2025. године доћи ће до промене рада линија јавног превоза.

Током извођења радова доћи ће до потпуног затварања улице Борска на посматраној деоници, па ће возила јавног превоза саобраћати на следећи начин:

• Линија бр. 47
  • оба смера – Борска, Варешка, Патријарха Димитрија и даље редовном трасом;

• Линије бр. 54 и 506
  • оба смера – МИЉАКОВАЦ 1 – Борска, Варешка, Патријарха Димитрија и даље редовном трасом;

• Линије бр. 50 и 59
  • Оба смера – Борска, Варешка, Патријарха Димитрија, Мишка Крањца, Пилота Михаила Петровића и даље редовним трасама;

• Линија бр. 502
  • оба смера – МИЉАКОВАЦ 1 – Борска, Варешка, Патријарха Димитрија, Мишка Крањца, Пилота Михаила Петровића и даље редовном трасом

• Линија бр. 47Н
  • У смеру према Реснику улицама – Велизара Станковића, Варешка, Патријарха Димитрија и даље редовном трасом;
  • У смеру према Тргу републике улицама - Патријарха Димитрија, Варешка, Борска и даље редовном трасом

Danas najavljena izmena na 89 u Spasovdanskoj ulici, zbog radova na toplovodu narednih 6 dana. 89 saobraca izmenjeno od jutros, a niko nije dosao ceo dan da zapocne radove. Nema obavestenja ni na stanicama, ljudi uzaludno cekaju u Spasovdanskoj i Ratka Mitrovica

Vrh