Šta je novo?

Za sve ljubitelje shoping centara, molova itd

Je l ta radnja bila skuplja od ostalih?

Takođe verujem da je bilo dosta baštenskog materijala, a mi opet nemamo tu neku tradiciju baštovanstva.

Pa samo na HRT ima barem 3 emisije (+ bar jedna domaća) o baštovanstvu.

Постоји традиција баштованства, како не?!? Али, постоји и традиција бувљака, као и комшијских гвожђара, фарбара и таквих радњи.

Teška teška nezainteresovanost prodavaca u modnim radnjama u Ušću a pritom radnje su mahom prazne.

Bio sam u Lesnini i Momaksu pre par nedelja.

Sve deluje veoma kvalitetno što se objekta tiče, a i onoga što se prodaje, ali su i cene malo jače.

Iskreno, ne verujem da će opstati na ovom tržištu.

Bio sam u Lesnini i Momaksu pre par nedelja.

Sve deluje veoma kvalitetno što se objekta tiče, a i onoga što se prodaje, ali su i cene malo jače.

Iskreno, ne verujem da će opstati na ovom tržištu.
Momax je jeftinija varijanta. Lesnina jeste skupa ali za Momax se ne slazem, znam par ljudi koji nisu iz tog dela grada koji smatraju Momax bolji od Emezete, Jyska, Ikee.
Cene su skroz ok, ima popusta. Posebno bih izdvojio low budget tepihe i postelju i slicno.

Od Emezete su sigurno povoljniji, e sad za Jysk i Ikeu nisam siguran.

Malo sam permutovao pa bih da se korigujem i da kazem da Momaks moze da opstane, ali za Lesninu nisam siguran. Malo mi je doduse sve nabudzeno bilo u Momaksu, pa me je to malo odbilo (ako opet nisam permutovao prodavnice :) ).

Jedan primer. Pre nekog vremena je bio popust u Lesnini. Meni je u tom trenutku bila potrebna sušilica za veš na razvlačenje, koja se kači na zid. U Lesnini je bila određena cena sa popustom. Identičnu takvu od istog proizvođača sam našao u radnji proizvođača u Savskoj. Na kraju sam otišao u Savsku jer je tamo bila po regularnoj ceni 3x jeftinija od one u Lesnini na popustu. Plus što do Savske imam direktan prevoz, a do Lesnine 3 prevoza treba da promenim.​

To je i neki moj utisak - iskreno, bilo bi zanimljivo izvuci statistiku cime ljudi dolaze recimo u Ikeu, tj. koliki je procenat onih koji dodju busem. Ti sto dolaze busem, kupuju verovatno samo neke sitnice (tipa ta tvoja susilica)

Shvatam ja koja je ciljna grupa Lesnine (sa obzirom kakve su im cene) i svestan sam da vrv ima dovoljno ljudi kojima nije problem da priuste te stvari, ali ipak to nije dovoljno barem po mom misljenju, da im bude isplativo (osim ako nisu dobili neke bas velike subvencije)

Vrh