Rekose iz Galensa da je problem sa podstanicom i da resavaju trenutno.Nema ga, prvo nisu odvrnuli ventile a onda zapravo nisu ni prikljucili pumpe na struju. A i ove pumpe za vodu sto su kao pustili nisu nesto drasticno popravile pritisak
Ja prvi kvartal ja sam platio oko 3000 dinara - prijavio sam se prethodno na adresu Ledinacka 10Ima li neko info koliko se placa porez kada prijavljujete prvi stan 40 m²?
Nama dnevna soba gleda na tu stranu, i još nikada nismo čuli autobuse. Možda bude drugačije leti kada budu otvorena vrata od terase i prozori.Pozdrav! Kakav je utisak komsija ciji prozori gledaju na garazu Tamnavatrans-a? Kakva je buka danju/nocu kad autobusi dodju na pranje i ciscenje?
Juče sam svraćao do drugara kojem se isto dešava...ne zna kome da se obrati...Curi li ikom u kupatilu na sigurnosni ventil bojlera ? Otkako su povecali pritisak u zgradi cak i na eko rezimu bojlera - taj problem se javlja kod nas
Upravniku zgradeJuče sam svraćao do drugara kojem se isto dešava...ne zna kome da se obrati...
Postoji google grupa, ali još nema ništa od mogućnosti za komunikaciju.Je l’ neko upoznao upravnika i da li znate da li je planirani neki sastanak skupstine stanara? Da li postoji neki kanal komunikacije izmedju stanara? Inace, jutros je komsija koji vozi onog BMW-a koji parkira na pesackoj stazi divljao ispred ulaza, vikao kako ce sve da razbije i podizao brisace na nekim od automobila koji su regularno parkirani uz ogradu na ulici.
Za infostan isto za sada samo komunalni deo, pretpostavljam da je tako svima. Stigao mi je neki račun od neke privatne firme za neki obračun potrošnje toplotne energije, koja je to šema ne znam ali ću prvom prilikom pitati.
Na tom delu gde je pešačka staza je često parkiran neki auto, nije uvek bmw, ali gotovo uvek kad prodjem vidim da je podignut brisač parkiranom autu bilo da je taj bmw ili neki drugi auto. I sam sam jednom stao tu na bukvalno 15 minuta i dočekao me je podignut brisač. Stvarno mi nije jasno šta kome smeta bilo koji auto koji je tu parkiran, verujem da niko ne staje tu iz besa već jer nema drugog mesta. Svakako ni pored ograde nisu obeležena parking mesta tako da i to je neregularno parkiranje.
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Paaaa, nako. Nije baš dobro.Komsije kakvo vam je grijanje?
Jestel zadovoljni?
Mi smo zadovoljni, često bude i pretoplo.Komsije kakvo vam je grijanje?
Jestel zadovoljni?
Komsije kakvo vam je grijanje?
Jestel zadovoljni?
Mi smo cekali tacno mesec dana.Koliko se ceka na povrat PDV - a ?
Hvala .
Hvala vam puno , jos me niko nije obavestio da je odobren , a za 5 dana bice mesec kako sam predao ...Mi smo cekali tacno mesec dana.
Nakon sto vas obaveste da vam je odobren povrat, idete u Zemun u Poresku upravu da vam predaju Resenje o povratu pdv-a. Novac vam "legne" na racun za dan-dva.