Zaboravih da pitamKoji se ovo profili stavljaju? Liči na Elvial kao u Palati Cvijićeva.
Odličan proizvođačStolarija je italijanski profilati.
Odakle informacija da je stolarija Profilati? Nigde ne piše. Galens, koliko ja znam, radi sa nekim drugim sistemima.
Užasan terminMislim kad se rodi neki agent nekretnina..prva reč nisu ni "mama" ni "tata" već "renomirani proizvođač".
moze link do posta, gde se o tome priča?...Stolarija kao na New Minelu.
Ima na stranici , detaljnih opisa stanara koji su se uselili..
moze link do posta, gde se o tome priča?...
Ima dosta poruka ne znam tacno koja je stranica ,uglavnom su zamerke na ulazna vrata stanova , zvucnu izolaciju zidova ,vertikala sanitarni odvoda i slicno ...Novi Minel - New Minel [ Stambeno poslovni kompleks ]
Završeno je asfaltiranje peilaznog puta! Juhuuu Mala ispravka - završeno je asfaltiranje jednog dela prilaznog puta i to onog koji vodi do ulaza u garažu u L lameli. Ceo prilazni put podrazumeva asfaltiranje duž cele južne strane lamele D i to do izlaza iz garaže koji se nalazi ispod...forum.beobuild.rs
Jel pise ovo sto sam naveo , posto vi znate sve ...Za stolariju niko nije pisao ništa.
Stolarija na New Minelu je Schuco stari i relativno slab alu sistem.moze link do posta, gde se o tome priča?...
Hvala...Cene za garazu idu od 11-13.000 plus pdv 20%. Moje je 13,37m2 za 13.200 sa pdv-om
Cene za garazu idu od 11-13.000 plus pdv 20%. Moje je 13,37m2 za 13.200 sa pdv-om