dr strangelove
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 24.03.2008.
- Pohvaljen
- 10.314
Ali ipak najelitnijiU ovom bloku niđe veza sa vezom između objekata i najmanje zelenila i najudaljeniji javni objekti. Definitivno najgori blok na NBG-u.
ja sam ugovorio 2490 sa PDV-omKolika je bila cena za velike kvadrature sa PDV-om u trecoj fazi?
Svaka cast! Kad si to dogovorio i koja je kvadratura u pitanju? To je bas dobra cena u odnosu na sve ostalo.ja sam ugovorio 2490 sa PDV-om
To je cena od pre 3 godineSvaka cast! Kad si to dogovorio i koja je kvadratura u pitanju? To je bas dobra cena u odnosu na sve ostalo.
to je cena od prosle godine,mislim da je bio jul pre pocetka gradnje,102m2 je u pitanjuTo je cena od pre 3 godine
Kad je pustena 3 faza u prodaju tad sam i dogovorio,102m2Svaka cast! Kad si to dogovorio i koja je kvadratura u pitanju? To je bas dobra cena u odnosu na sve ostalo.
zar nije 4. faza ovo sto se zida iza Zepterre ?Kada će 4.faza? Zna li se šta?
Jeste, Newport, meni su rekli vise info tek sledece godine.zar nije 4. faza ovo sto se zida iza Zepterre ?
Kojeg u januaru4 faza je pored trece i prodaja krece najverovatnije u januaru
cim saznam odma cu da precutimKojeg u januaru
Odlican je kvalitet. Pricam vezano za drugu fazu i Penthaus. Verovatno je tako i na ostalim spratovimaKakav je kvalitet gradnje i samo stanovanje u prve 2 faze? Vredi li razmišljati?