Šta je novo?

Vojska i Namenska industrija Srbije

Da li ste za povratak vojnog roka?

• Da

Glasovi: 118 30,3%
  • Ne

Glasovi: 243 62,3%
  • Ne znam

Glasovi: 29 7,4%

• Ukupno glasača
    390
Bilo je dosta ljudi. Znam jer živim u 21. bloku i čim izađem ispred zgrade i pogledam parkirane autromobile odmah znam da li nešto ima ili nema na Ušću, i kolika je gužva.
Kad u bloku vidim parkirane automobile gde ih inače nikada nema, automatski znam da su došli ljudi sa strane u velikom broju.
Bilo, bilo... :cool:

Sendvicari.jpg

Parkirani automobili znače Ušće a ne znače da se mozda nešto dešava u Areni?

A šta automatski znaš kada vidiš parkirane autobuse? Pa majku mu, kako autobuse nisi spomenuo? :D

2B-k9kpTURBXy9kNDhkZjgyODA2MTNlYWVmNGRmOTFiNTY1YzQxYzI5ZS5qcGeRkwLNA1IA3gABoTAF

g3vk9kpTURBXy9jMzY4MmZmMGRhNmFiZDU3MTM5OTQ5YzBkYWNiNTQxNC5qcGeRkwLNA1IA3gABoTAF

Izgleda ostadosmo bez nafte, možda bi trebalo razmisliti o ugradnji baterija u tenkove, pa da ih punomo solarno?

,, ... ugradnji baterija u tenkove, pa da ih punomo solarno? ,,
Davno prekinut razvoj ,,dron-tenkova ,, sa po par spec.zrna tek predstoji.
Srecom robotizacia u istraživackom smeru daleko je vec otišla.

Mozda i najbolja vest do sada.
Pa bilo je odmah rečeno da ćemo imati ozbiljan offset, kao i u svim tim velikim deal-ovima. Ozbiljne pare dajemo, i očekujemo ozbiljan povrat u srpsku privredu, posebno namensku industriju.

Ja sam u razgovoru sa operaterom drona EDGE SM-2 dobio potvrdu da je taj dron pogodio metu na 304 km, iako mu je deklarisani domet 250 km. E samo me interesuje gde su testirali :D
Inače puno slika imam, ali ne mogu da ih okačim ovde jer mi kaže da su prevelike. Dosta razgovora sam obavio sa raznoraznim ljudima, i dobio korisne informacije iz prve ruke, tj potvrde nekih prethodnih saznanja.

,,...Inače puno slika imam, ali ne mogu da ih okačim ovde jer mi kaže da su prevelike...,,
Napravi manje duplikate, pa njih kači
Imaš puno free aplikacija ja teram jednostavnu ,,Image resize,,

Zagolicao si nas, pa pokaži nam 😃

Izgleda da mini i mikro orudja i oružija pobedjuju u modernijim ogranicenim sukobima

Poslednja izmena:
Vrh