Šta je novo?

Višnjička ulica

Odozgo se bolje vidi kvalitet izvedenih radova. Pogledajte kako su ostavili linije koje označavaju kolovozne trake, ovo je skroz nebezbedno. Neće one same od sebe nestati.
InShot_20230906_102215136.jpg
 
Spominjano je da su na jednom delu ogrebane stare oznake.
 
Svi trotoari oko novog kružnog toka na Rospi ćupriji su ostali nezavršeni, neasfaltirani.... a radnika više nigde nema...

Bilo je to još jedno svečano otvaranje nezavršenog! Srpski specijalitet.

Sent from my SM-S906B using Tapatalk
Ista stvar i na pešačkim prelazima u potezu Mije Kovačevića - Vuka Vrčevića. Deo prelaza koji ide po ostrvu je bez asfalta.
 
– Веома сам срећан што смо овде, на једној од можда најкомпликованијих улица, јер огроман број возила на дневном нивоу пролази овуда, извели радове, а да нисмо угрозили свакодневни живот, а то уопште није било лако.

Šapić priča gluposti po običaju. Sedam meseci im je trebalo da urade 2 km puta. Put od centra do Višnjičke banje je trajao po sat i po vremena.

A ovo da je najkomplikovanija ulica nemam komentar.
 
Koja je uloga semafora kod Knez petrola? Ne vidim svrhu da se tu zaustavlja saobracaj, kad nema pesaka, a vozila iz garaze BIGa ne mogu vise da se ukljuce u Visnjicku u smeru ka gradu. Razumeo bih semafor sa tasterom, pa da se zaustavi saobracaj, kad ima pesaka. Ali ovako ne kapiram nikako cemu zaustavljanje saobracaja.
 
Verovatno da se dodano uspori saobracaj i spreci pretvaranje ulice u trkacku pistu.

Meni pa nije jasno sto su to skretanje zatvorili, moguce da ce na kraju i skloniti semafor.
 
I dalje nisu asfaltirani trotoari oko novog kružnog toka na Rospi ćupriji. U sredini kružnog toka buja korov od jednog metra. Isti slučaj i na razdelnom prostoru prekoputa izlaza iz GSP garaže Karaburma.

Sent from my SM-S906B using Tapatalk
 
To su zaboravili i nece uraditi dok ih neko ne podsjeti preko tv jesu pomerili stajaliste koje je pravilo zagusenje
 
Najlepše su one betonske baštice nedovršena na rubovima kružnog toka.
A tek žuta traka kako se žuti ko sunce letnji dan u podne.
 
Vrh