Šta je novo?

Usce Multifunctional Centre - [ Tržni Centar | 130 000 m² ]

Laicki ali logicki gledano, rekao bih da je problem to sto su projektovali 2007-2008 kada je krenula svetska ekonomska kriza (ako se dobro secam Usce je otvoreno 2009) pa nije nemoguce da su isli logikom podcenjivanja posete. Isto tako rekao bih da Usce u prvih 10 godina nije bilo prebukirano, to jeste da je bio u skladu sa posetom u prvih 10 godina. Ko je 2007-2008 ocekivao da ce se ekomonska situacija toliko poboljsati za desetak godina, da ce centri poput Usca i Delta City-a, pored jos 5-6 slicnih i novijih u gradu doci do momenta da su prebukirani.

Da li neko zna planiraju li da renoviraju po slicnom principu i Delta City? Delta City, izuzimajuci food court i wc nije renoviran od 2007, a sledece godine postaje punoletan.
Rekao bih da je renoviran Delta City. Osim mnogih lokala, food court-a stavili su nove plocice na svim spratovima. Nema tu sta da se menja osim prosirivanja a ne verujem da je to u planu. Nema ni potrebe jer Usce je otkad je otvoren preuzeo mesto glavnog mall-a na Novom Beogradu a Delta City postao i ostao mall u koji idu lokalci iz okoline

Keramičari koji su radili nove podove su baš loše uradili. Baš na dosta mesta je primetno da susedne ploče nisu nivelisane.

I ne znam kakav je to kvalitet pločica, ali mnoge su već popucale, a to baš nisam viđao pre renoviranje.

Keramičari koji su radili nove podove su baš loše uradili. Baš na dosta mesta je primetno da susedne ploče nisu nivelisane.

I ne znam kakav je to kvalitet pločica, ali mnoge su već popucale, a to baš nisam viđao pre renoviranje.
U Delti? ja baš mislim da je sada stanje neuopredivo bolje, Delta se generalno raspadala (podovi) do pre godinu ipo dve, bilo je odvaljenih plocica na svakom ćišku, sada je dosta bolje stanje.

Tako je bilo i Delta City-ju kada su menjali pločice... Posle je išlo nekoliko redova popravki itd...

U Delti? ja baš mislim da je sada stanje neuopredivo bolje, Delta se generalno raspadala (podovi) do pre godinu ipo dve, bilo je odvaljenih plocica na svakom ćišku, sada je dosta bolje stanje.
Sećam se Delte kada sam otišao 2020. u maju nakon otvaranja posle ukidanja policijskog časa, kada su i krenula sva otvaranja. Tad se baš videlo kolko je bila propala, pogotovo jer se svaki detalj mogao primetiti jer nije bilo posećenosti zbog straha u narodu. Sada su je drastično sredili i živnuli u odnosu na tad.

1000049543.jpg
1000049544.jpg
1000049545.jpg
1000049547.jpg
1000049546.jpg
1000049548.jpg

Moj omiljeni tržni centar u Beogradu, uvek bio i biće!
Mnogo mi je drago da ga kompletno renoviraju, osvežavaju radnje i dovode nove brendove! Deluje da će biti baš dobro kad ga završe na kraju.

Vrh