Šta je novo?

Uredjenje trga ispred crkve Sv. Marka

20240126_161803.jpg
20240126_161915.jpg

С тим што би парк био само на месту данашњег базена.

Onda crkvu pritegnuti da uredi taj skver. rade raznorazne crkve po selendrama, optaču u mermeru a Centar grada ostavljaju bušan kao švajscarski sir
У тим како их ти зовеш селендрама људи још увек иду у цркве, посте, причешћују се… знају свештеника, имају му број телефона…У центру града баш и нисам сигуран…

Onda se prepustiu gradu upravljanje imovinom za koju nemaš inetersa, kao što je partersko okruženje oko same crkve
У тим како их ти зовеш селендрама људи још увек иду у цркве, посте, причешћују се… знају свештеника, имају му број телефона…У центру града баш и нисам сигуран…

SPC ima interes da čeka da im Grad finansira rekonstrukciju platoa, kao što su čekali donacije za Hram (a imaju milione za investitorske zgrade u NB), a SPC da se odrekne imovine zarad opšteg interesa neće da može.

Ovo je ipak reprezentativni objekat u glavnom gradu. Nije dovoljno reci da u gradu ljudi nemaju taj odnos prema crkvi.

To jest. No crkvu Svetog Marka vidis u bukvalno svakom snimku o Beogradu.
Tesko je nekome sa strane objasniti da je to normalno sa sve automobilima, koji parkiraju tu.
Tuzno to djeluje. A i nije neki poduhvat kao plato hrama recimo.

Требало је да се телефон постави наопако, да камера буде на само 2цм од асфалта, да се ухвати више асфалта, али и више неба, да се центрише ( :)), да се уради више снимака са различитим фокусима, експозицијама и зумовима, и то све у неком чучњу, на сред коловоза. А, реално, скоро никад не посветим више од секунде, али беше ми жао да је не окачим, када сам се већ измотавао пред оним људима који ме чудновато гледаше. Надам се само да им нисам показао "coinslot". :)

Detaljni foto šesn kad zatvore ulicu iz nekog razloga

Vrh