Да, и стилски да не одударају.. Važno bi bilo da visinski ne budu
Ја се заиста питам да ли постоји неки пројекат који подржаваш (јавни, приватни, стамбени, пословни, црквени...)? Искрено, уопште ме не занима парохијски дом, нити имам неки посебни мишљење о томе, више не занима овај феномен. Против си Марине Дорћол, против парка код Бристолу, против парохијског дома, реконструкција по центру града. Дакле, можемо да кажемо да си против свега што се гради у Београду и по могућству да се отежа и блокира све што може. И то могу да разумем из неке перспективе голих интереса, али јасно је да то нема везе са естетиком, архитектуром неком објективним приступом и слично.![]()
Stanari protiv gradnje parohijskog doma SPC na Bulevaru kralja Aleksandra: „Zakon mora da važi za sve“
Stanari zgrade na adresi Bulevar kralja Aleksandra 17 u Beogradu uputili su javno saopštenje medijima, nadležnim institucijama i javnosti, izražavajući snažno protivljenje planiranoj izgradnji šestospratnog parohijskog doma Srpske pravoslavne crkve (SPC) na susednoj parceli.www.danas.rs
To je postalo trend na forumu da su protiv svega i da sve mora da stane i da se nista ne gradi...i da sve sto ima preko 3 sprata je investitoski urbanizam i zaklanjanje suncaЈа се заиста питам да ли постоји неки пројекат који подржаваш (јавни, приватни, стамбени, пословни, црквени...)? Искрено, уопште ме не занима парохијски дом, нити имам неки посебни мишљење о томе, више не занима овај феномен. Против си Марине Дорћол, против парка код Бристолу, против парохијског дома, реконструкција по центру града. Дакле, можемо да кажемо да си против свега што се гради у Београду и по могућству да се отежа и блокира све што може. И то могу да разумем из неке перспективе голих интереса, али јасно је да то нема везе са естетиком, архитектуром неком објективним приступом и слично.
Искрено, мислим да је баш потпуно супротно. Ја баш нисам острашћен јер нешто похвалим, нешто кажем да ми се не допада, о нечему и немам сопствено мишљење. Дакле, гледам пројекте (јавне, приватне) од случаја до случаја. Са друге стране, мислим да су острашћени они који су увек по аутоматизму на истој страни, у истом рову. То можемо да видимо и по коментарима. У овом случају нису рекао негативно, већ си пренео негативну вест. Моје је питање (више самом себи) када ћеш рећи позитивно или пренети позитивну вест. Занимљиво је да нису острашћени они који проклињу, пљују, говоре како другима треба "семе да се затре" (овде не мислим на тебе), већ је то постало потпуно дозвољено, модератор форума чак и не реагује. Једноставно, мислим да и на форуму и у Србији генерално мора да почне да се пази шта се изговара, да се обрати пажња да се додатно не трује простор.Da li sam ijednu reč rekao da sam protiv ovog projekta?
Moraš da prekineš da gledaš stvari tako ostrašćeno, pogotovu na građevinskom forumu kao što je Beobuild gde je jedno retko mesto gde možemo slobodno da razmenjujemo informacije.
Razumem da su ti prerdrasude prioritet kako bi ispljuvao nekoga ko nema pogled na svet kao ti, ali pretera ga više.