astrodule
Professional
U bloku 1 (Fontana) su prošle godine potpuno renovirali sve ulice unutar bloka. Usput su napravili mnogo novih parking mesta, tako što su uzeli malo od zelenih površina i napravili parking (sa onim "šupljim kockicama"). Meni je to OK, jer su se ljudi ionako parkirali do sada na travi, jer nema mesta drugde. Ovako izgleda sve mnogo sređenije, a zelenih površina i dalje ima dosta. Mislim da nisu isekli ni jedno drvo prilikom pravljenja ovih parkinga.
Video sam da su kasnije to slično uradili i u Paviljonima gde je bila ista situacija.
Sad su krenuli da rade i u bloku 3. (preko puta Robne kuće i deo uz Studentsku ulicu)
Zanima me da li negde može da se plan tih novih rekonstrukcija jer me baš zanima da li imaju u planu uličicu ispred moje zgrade,a naročito me zanima rešenje za taj deo.
Video sam da su kasnije to slično uradili i u Paviljonima gde je bila ista situacija.
Sad su krenuli da rade i u bloku 3. (preko puta Robne kuće i deo uz Studentsku ulicu)
Zanima me da li negde može da se plan tih novih rekonstrukcija jer me baš zanima da li imaju u planu uličicu ispred moje zgrade,a naročito me zanima rešenje za taj deo.