Šta je novo?

Upravljanje stambenim zgradama (stambene zajednice, kućni saveti, upravnici zgrada)

VIdi sa firmom koja odrzava lift pogotovo oko strujue ako se menja sa neonki na led

Moram da se pohvalim da sko skupili potpise za profesionalnog upravnika i da ih podnosimo danas. Potpisa je i više nego 2/3 što je fenomenalno jer su komšije shvatile da ipak mora ozbiljan profesionalni upravnik da se uhvati u koštac sa problemima zgrade koji se nagomilavaju već 60tak godina. Javljam koliko će trebati opštini da potvrdi registraciju profesionalnog upravnika.

Moram da se pohvalim da sko skupili potpise za profesionalnog upravnika i da ih podnosimo danas. Potpisa je i više nego 2/3 što je fenomenalno jer su komšije shvatile da ipak mora ozbiljan profesionalni upravnik da se uhvati u koštac sa problemima zgrade koji se nagomilavaju već 60tak godina. Javljam koliko će trebati opštini da potvrdi registraciju profesionalnog upravnika.
javi mi u DM ime tog upravnika da ga i mi angazujemo

Da li neko zna kome je najbolje obratiti se za priključenje interfona u stanu? Instalacija u zgradi već postoji, kao i mesto za moj stan na interfonskoj tabli, ali iz nekog razloga interfon kod mene nikada nije bio priključen. Pitao sam stanare i bivšeg predsednika kućnog saveta, dali su mi kontakt majstora koji je svojevremeno radio ugradnju u zgradi i povezao sa keypadom na ulazu, ali on više ne radi. Da li ima smisla da se obratim nekome od majstora sa Kupujem prodajem koji se bave interfonskim sistemima? Ili možda Gradsko stambeno, pošto znam da sada nude uslugu haus majstora.

Pozdrav, najbolje bi bilo da to učini upravnik koji upravlja tvojom stambenom zajednicom. Verujem da ima dobrih majstora na KP, ali je uvek bolje ići sa preporukom. Inače, koja je to opština/grad?

Vrh