[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=644262#p644262:2wze47mj je napisao(la):
casting » Sre Jul 31, 2019 10:23 pm[/url]":2wze47mj]Kriterijumi za licencu profesionalnog upravnika su jako, jako slabi.
Verovali ili ne, postoji profesionalni upravnik koji je osudjivan zbog falsifikovanja potpisa stanara radi dodele zajednicke prostorije.
Nije falsifikovao jedan nego dvadeset potpisa. Taj isti upravnik duguje preko 2 miliona dinara infostanu jer ne placa komunalije.
I sad takva osoba ima pristup potpisima i podacima stanara , mogucnost zloupotrebe je velika.
Zato ko mora, neka dobro proveri profesionalnog upravnika, dobro neka procita sta pise u ugovoru.
Vec sam kacio ovde na forum, covek napise da je otkazni rok 6 meseci a zakonski je maksimalno dozovljeno 1 mesec.
Obecava kule i gradove stanarima dok ne potpisu a posle ga nema nigde a uplatnice samo stizu i jos preti.
Kako sve ovo znam - covek zivi u mojoj zgradi, nema interfon (jedini nije hteo da plati, trazio da mu ostali stanari plate uvodjenje jer je mislio da sistem nece da radi ako i njemu ne ugrade...) i svi koji ga traze policija, izvrsitelji, stanari zgrada u kojima je upravnik i svi ostali zvone kod nas ostalih stanara. Zato ako potecijalni profesionalni upravnik nije izabran i u zgradi u kojoj zivi - bezite od njega, sigurno ima debeo razlog.
Inace krao je i struju po ulazu, to je posebna prica, EDB kazu to je interna stvar stanara jer je prespajanje iza brojila, njima je vazno da je struja merena.