- Učlanjen(a)
- 10.01.2007.
- Pohvaljen
- 41.292
ako me secanje ne vara Most na Tisi valjda mesto AdaMilisaV":zc70bept je napisao(la):koji je ovo most?
ako me secanje ne vara Most na Tisi valjda mesto AdaMilisaV":zc70bept je napisao(la):koji je ovo most?
grado":3qlnbvbi je napisao(la):Meni je sve ovo malo konfuzno.
Trebali su najpre da reše maline, pa NIBENS, pa Kosovo pa tek onda da otvaraju most sa sve spletom narodnih igara, vatrometom i BoTom koji aplaudira u transu, a Điša u delirijumu. Ovako će sve biti malo neukusno, sa knedlom u grlu.
Simba":n3acrkho je napisao(la):Danas nisam imao samo telefon sa sobom
Inače, dobio sam par insajderskih informacija od radnika na terenu. Rekli su mi da nema šanse da se sutra (odnosno već danas) spoji most jer ima dosta toga pre toga da se uradi. Kaže da su nešto bili zabrljali. Verovatno će da izvedu neku predstavu samo za medije. Pitao sam i šta se dešavalo sa onim izdizanjem i spuštanjem segmenta M21 pre neki dan kada smo svi mislili da je to kraj. Dobio sam prilično neočekivani odgovor da su morali da "seku, odnosno skraćuju" taj deo jer se nije dobro uklapao. E sad, da li je to što mi je radnik govorio istina ili ne, ne znam. Ta dvojica su mi zvučala prilično iskreno.
Ronche":2u1d1nq6 je napisao(la):Kako je moguće da su glavni i bočni raspon na 2 mesta smaknuti? Mislim na zadnju sliku koju je okačio HoRuS.
djakovac":2u1d1nq6 je napisao(la):Meni stvarno nije jasno kako će stići da za 10 radnih sati zategnu kablove i podignu glavni raspon pošto razlika nije baš mala, kako će stići da zavare M21 (proces koji traje par dana). Lako će nagurati tih 15cm.
:lol:relja":5w221dgz je napisao(la):A gospoda političari mogu da ga za kamere ritualno spoje sa dva zavrtnja ili dve čivije....
Bio bi štos da nekome ispadne ključ ili čekić u Savu kling-klong klang ...buć
Nisam mislio preko ovog mosta nego na 7ici.2012":lmttczao je napisao(la):Nema šanse da proradi tramvaj u ovoj godini..
Da da, rekli su mi radnici da je šetnja po mostu za građane predviđena za vikend i da su upravo poslednja 2 dana radili na obezbeđenju gradilišta za sve posetioce. Znači dva dana nisu radili na mostu nego na obezbeđenju gradilišta jer se neko setio da pusti rulju da šetka po mostu. Bolje da su nastavili sa radovima, a da šetamo kada sve bude gotovo.vucko":3uyscd5o je napisao(la):Danas je spajanje koliko razumeh jer je setkanje na mostu za ovaj vikend.Pa onda da se izlozi maketa u skupstini grada,i pusti CAF-onja u saobracaj,sve to do prvog septembra.Pa da se kaze kako se radi tokom leta