Šta je novo?

Trotoari

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=612030#p612030:26yyotfs je napisao(la):
Expert » Čet Mar 28, 2019 12:55 am[/url]":26yyotfs]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=611902#p611902:26yyotfs je napisao(la):
astrodule » 27 Mar 2019 13:13[/url]":26yyotfs]Na forumima ne važe stroga pravila i gramatika.

Apsolutno je neprimereno i skretanje sa teme ispravljati gramatičke i ostale greške kada je potpuno jasno šta piše.
Непримерено је дрско одговарати неком ко има другачије мишљење. Крај.
Isto koliko i prozivati nekoga bez razloga. :wink:

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=611967#p611967:zccx9akm je napisao(la):
Дошљак » Sre Mar 27, 2019 9:05 pm[/url]":zccx9akm]Да има памети, свако прво копање би предвидело да свака улица у старту добије каналете за све инсталације (вода, канализација, струја, топловод, гас, телефон, кабловска...) Али већи кајмак се покупи кад се сваке две године буши и крпи.
E , da je samo to u pitanju , gde bi nam bio kraj. Mi nemamo bazu sa podacima gde je koja instalacija postavljena i pozicionirana , u kojoj ulici , a zamišljamo da bi bilo lepo da imamo nešto kompleksnije. Mi pri svakoj , iole većoj rekonstrukciji , minimum jednom pogodimo neki od kablova.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=612037#p612037:3foibxar je napisao(la):
astrodule » 28 Mar 2019 00:24[/url]":3foibxar]Forum nije mesto za izigravanje gramar nacija.
Не служи ни за изношење беса, мржње и неаргументованих напада. Своју причу можеш да вртиш колико желиш, на моје мишљење нећеш утицати.

Ti si prvi počeo sa tvojim nepotrebnim komentarom "Šta su ploce".

Da li ti je sada jasno zašto su takvi komentari nepotrebni.

Ja nisam ovde da menjam ničije mišljenje. Što se mene tiče neka Admin obriše sve postove koji nisu u okviru teme.

Rade trotoare u Patrisa Lumumbe na Karaburmi.
ef405998adc359c960c14457164ede83.jpg
2d22854cfc1b4d738efa6d2ba2bf0f30.jpg
96e4ccf5255dfdd0a0dddac6b9579b6c.jpg
52f113d6caff37b5eb212d2f1e060ff8.jpg

Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока

A trotoaru je falilo sta cesto na nekim mjestima nevidim potrebu za radovima ....

Bolje na Karaburmi da urade Salvadora Aljendea i Marijane Gregoran gde prolaze busevi to su najraspalije ulice u citavom Bepgradu potpisujem

Nisu samo trotoari, radi se kompletna rekonstrukcija ulice.

Naravno dinamika radova je sjajna. Već mesec dana rade trotoare u prvoj polovini ulice (do Pošte), tek su završili parnu stranu, naravno do pola (fali asfalt). I evo počeli neparnu.
Rok to jula za celu ulicu.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Sva sreća pa su u Požeškoj ploče.Nadam se da će sve vratiti na svoje mesto kada provuku ovaj kabl.
bee5ca1b6d1086d41b586d980af1d3cc.jpg
297b981dd42302b7fac1b9b6de2d83b7.jpg
6cfeb3abbc8ca0ef78aa859e6baf0afb.jpg

Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока

Upravo zato treba popločavati (makar i najjeftinijim behatonom) sve trotoare uz glavne ulice.

Najgore je kada se na asfaltu vide tragovi raznih radova, plus što često ne seku asfalt nego ga čupaju i odvaljuju i onda samo zakrpe i to izgleda užasno kao recimo kod mene

Pogledajte prilog 1

Sta bi to vracanje u prvobitno stanje
Trazio bi im prije nego za kopaju da se fotka i nebude li ko na slikama kazna

Ni popločavanje nije rešenje. Vrlo često mi se desi da zapnem , jer neka kocka viri taman toliko da se ne vidi ukoliko se ne zagledaš , a za zapinjanje idealno. Isto kao i patrljci posečenih stubova (mahom od saobraćajnih znakova). O klimanju ploča da i ne govorim.

Рупе на тротоару су опасније.

direktor":2gt7zke0 je napisao(la):
Sta bi to vracanje u prvobitno stanje
Trazio bi im prije nego za kopaju da se fotka i nebude li ko na slikama kazna
Prijavljivao sam ali ništa. To je radila neka rtaćka firma koja je kopala struju za BnV duž celig BZ Đinđića.

Послато са SM-G800F уз помоћ Тапатока

Pazite sad ovo. Popravili su kolovoz, ali ne i trotoar na ćošku 38. bloka (kad je bila ona havarija sa grejanjem? Pre dva meseca)

512299f45bd61add5151ebb7569a2ea3.jpg

Послато са SM-G800F уз помоћ Тапатока

Pa druga ekipa kako su samo poredjali ivicnjake ,stare pretpostavljam sredila toplana

Sređuju onaj deo kod stajališta Cvijićeva u Despota Stefana, tu su bile neke raspale behaton ploče, nije moglo da se hoda, sad su skinuli i verovatno će da asfaltiraju. Ona pumpa kad bi letela odande i da se napravi lep parkić bilo bi daleko bolje. Može i čak skver-trgić, pošto dosta ljudi cirkuliše na tom ćošku.

Na vise mesta u BKA radnici peglaju neravnine i rupe na trotoarima. Hvala nadleznima ako citaju.

Uzgred, po ko zna koji put potvrda da je poplocavanje neverovatno bolja opcija nego bilo koje betoniranje i asfaltiranje.

Da peglaju a za njima ide ekipa raskopa poracvnai od gosvolrtijeve do orasca taman zavrsavaju kod orasca dodjose likovi i raskopase kanal eno stoji ne poplocano ...
Nazalost nisam mogo da snimim tu suludu akciju ....

Stim sto sad vise nema ni ploca ima par mjesta ostecenih

Nestvarno deluje činjenica da do današnjeg dana veliki deo Paštrovićeve nema trotoar. Sada kada se i izgradnja Ada Mall bliži kraju mislim da je neophodno zahtevati od grada da uradi ovaj jako nebezbedan potez

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=614336#p614336:1ymbfrt3 je napisao(la):
ВождовачкиГАНГ » 06 Apr 2019 01:20 am[/url]":1ymbfrt3]Војводе Степе 172 , мало више од годину дана иста ситуација.

free phone generator

Koja je inspekcija/služba nadležna da se prijavi ovaj problem? Ima par mesta na BKA gde bi prijavio istu stvari, jer malo oštećenje postane haos kao na tvojoj fotku iz Stepe.

Vrh