Aleki37
Higher intermediate
Pa šta fali."800 нових тролејбуса. 50 нових тролејбуских линија"
Pogledajte prilog 261499
Pa šta fali."800 нових тролејбуса. 50 нових тролејбуских линија"
Pogledajte prilog 261499
Неће га бити кад већ није до сад.Mora cela Banjica da se digne protiv ukidanja 41 i da krene u proteste. Kako od jedne gluposti odustane, tako Ganguli već sine nova u toj bolesnoj hlorisanoj glavi. A ja ne znam šta Banković i sindikat Centar više čekaju sa tim štrajkom koji su još pre skoro godinu dana najavili ako grad ne uđe u nabavku novih trolejbusa?
Po fejsbuk grupama se pojavila info da je dotični prevarant, da sarađuje sa sindikatima i da je bio ubačeni element za taj protest.Mora cela Banjica da se digne protiv ukidanja 41 i da krene u proteste. Kako od jedne gluposti odustane, tako Ganguli već sine nova u toj bolesnoj hlorisanoj glavi. A ja ne znam šta Banković i sindikat Centar više čekaju sa tim štrajkom koji su još pre skoro godinu dana najavili ako grad ne uđe u nabavku novih trolejbusa?
Gledao sam u vezi Atinskih trola baš iz tog razloga i iznedaio sam se da su njima trole stare 21 godinu! ELVO-Neoplan su pravljene do 2004. godine.Ne 20 nego 80 trolejbusa najmanje! Prihvatam i higer prototip, samo novo mora. Remontovane i bezbedne primerke bkm zadržati.
Ajmo Atinjani dajte nam još i vi najbolje očuvane trolejbuse i super smo.
To je apsolutno netačno. Lično znam čoveka i mogu da potvrdim da se bori svim snagama za prave stvari. To što se ne vidi javno, ne znači da se ne rade stvari iza kulisa.Po fejsbuk grupama se pojavila info da je dotični prevarant, da sarađuje sa sindikatima i da je bio ubačeni element za taj protest.
Jesi li ti bio u Atini? Tamo novi autobusi imaju rupe u podu, a ne ovo. Ljudi su bukvalno molili da se skloni sa ulica.Jasno je da su u znatno boljem stanju nego BKM jer su kvalitetno i sa pažnjom održavane
Ako je tako onda je okej jer se svašta piše po tim grupama i bilo mi je jako čudno jer mi je uvek zvučao okejTo je apsolutno netačno. Lično znam čoveka i mogu da potvrdim da se bori svim snagama za prave stvari. To što se ne vidi javno, ne znači da se ne rade stvari iza kulisa.
2019. i 2020. godine kada smo se borili za vraćanje trole 28 Ivan Banković je išao sa nama na pregovore. Tadašnji sekretar za javni prevoz Jovica Vasiljević nije hteo da priča sa njime i počeo da je priča kada ga je video da je Banković političar i da nema šta da priča sa njime, čovek je bio prestravljen. Bilo je jasno i zašto, jer smo uz pomoć Bankovića stručno iz ugla saobraćajne struke i iznutra iz sistema doakali tadašnjoj sumanutoj ideji gradske vlasti na čelu sa Vesićem da ukine trolejbus 28.Po fejsbuk grupama se pojavila info da je dotični prevarant, da sarađuje sa sindikatima i da je bio ubačeni element za taj protest.
ne može higer prototip i tačka. ne treba nam situacija kao sada odložena za pet godina, treba nam stabilnost.Ne 20 nego 80 trolejbusa najmanje! Prihvatam i higer prototip, samo novo mora. Remontovane i bezbedne primerke bkm zadržati.
Ajmo Atinjani dajte nam još i vi najbolje očuvane trolejbuse i super smo.
Nisam znao za ovo pa sam sad proguglao. Ladno jbt...Јесте па да нам угасе све троле на дугме као електричне у Ослу.
Elektricna vozila imaju softverska ažuriranja preko proizvođača i tako samim tim proizvođač može da ima kontrolu nad vozilom. Kod trolejbusa to nije moguće.Јесте па да нам угасе све троле на дугме као електричне у Ослу.
Pojavila se na tabli sada
Očigledno je skrivenom i levo skretanje u Despota Stefana problematično.Čekajte ako sam dobro video na app, u smeru ka Studentskom kruži kroz Dzordza Vašingtona pa kroz Francusku??? Pa koja je poenta takve 41? Od Glavne poste do Trga stigne za 100 godina…
A u smeru ka Banjici sve normalno?