Šta je novo?

Trolejbusi

Pa ajde da se ponadamo da ce valjda kad prodje prokleti ekspo moci da kupe jos 50 komada. Do tada me zanima da li moze da izdrzi sistem. Znaci na koliko sredjenih trola možemo da racunamo u narednih tri godine?

Pretpostavljam da se sređuje i #2051? Od 3. novembra je nema. Kuku skoro sve BKM trole sređene 😲
Vidi se da ste se vi iz pogona potrudili da upristojite većinu trola ove godine a i vidi se da nemate skoro uopšte resursa za trole. Zanima me jel su delovi sa rashodovanih troli već istrošeni? Jel u planu rashod neke?
Dosta trola nije sređeno.2051 se radi šasija u zoni vrata.Rashoda neće biti bez preke potrebe(kao što je bio slučaj sa 2053).

Pa ajde da se ponadamo da ce valjda kad prodje prokleti ekspo moci da kupe jos 50 komada. Do tada me zanima da li moze da izdrzi sistem. Znaci na koliko sredjenih trola možemo da racunamo u narednih tri godine?
Malo, karoserijski se sve sređuju ali ovako neće sve izdržati. Rekao bih da bi moralo jedno barem 4 trolejbusa u rashod kako bi bilo rezervnih delova za preostale.

@Košutnjak Mislio sam na remont karoserije i sedišta kad sam pomenuo “sređivanje”.

Vrh