Šta je novo?

Trolejbusi

Koji debili dopuštaju ovoliko prokletih reklama u vozilu?! Zar nije dovoljno 6 ogromnih prokletih okvira za reklame?! Zašto se lepe reklame i na poklopce?! Baš me briga što je ITK Srbije, jednu verziju svojih reklama imaju u ovoj crvenkastoj boji a još treba i druga verzija u tamnoj boji?! Nek se reklamiraju spolja. Najgore i najprimetnije je u trolama. Ne bih započinjao o zvučnim najavama stanica jer znamo da ne rade i da su smeće, BusPlus je bio zakon (automati na pravom mestu u troli i sve funkcionalno).
IMG_3250.jpeg

Ja se izvinjavam na preteranoj reakciji i na lošim rečima zbog reakcije ali stvarno su mi preko glave sve promene u Beograda od početka mandata Šapića da ne znam dal da plačem ili da besnim.

Poslednja izmena:
Koji debili dopuštaju ovoliko prokletih reklama u vozilu?! Zar nije dovoljno 6 ogromnih prokletih okvira za reklame?! Zašto se lepe reklame i na poklopce?! Baš me briga što je ITK Srbije, jednu verziju svojih reklama imaju u ovoj crvenkastoj boji a još treba i druga verzija u tamnoj boji?! Nek se reklamiraju spolja. Najgore i najprimetnije je u trolama. Ne bih započinjao o zvučnim najavama stanica jer znamo da ne rade i da su smeće, BusPlus je bio zakon (automati na pravom mestu u troli i sve funkcionalno).
Pogledajte prilog 252762

Ja se izvinjavam na preteranoj reakciji i na lošim rečima zbog reakcije ali stvarno su mi preko glave sve promene u Beograda od početka mandata Šapića da ne znam dal da plačem ili da besnim.
A za najavu je fora kad imaš mali i veliki tablet, da moraš da se prijaviš na veliki tablet da bi najava radila, a vozači se često prijavljuju samo na mali, jer mnogo bolje radi i brže se prijaviš.

Dal je realno da su nam krali pare za 2 kad su samo mogli jedan sa svim funkcijama da uzmu?! Mislim već sam ovo znao i nisam preterano u šoku.

Због слабог интервала и броја путника нема потребе за зглобом на 19. Раскрсница Устаничке и Војислава Илића није разлог.

Brine me što #2008 i #2022 trole nisu izlazile baš dugo i što ih još nema. Jel neko zna šta im je? #2061 je konačno puštena u saobraćaj pre neki dan nakon dužeg vremena.

Vrh