Mi smo danas bili pozvani da obidjemo stan i generalni utisak je pozitivan, jer sve izgleda drugačije kad udješ unutra i vidiš "sliku i video" uživo.
Pošto pratimo ovaj forum od početka, da se osvrnem samo na par stvari oko kojih je bilo reči a koje smo posebno zagledali kada smo ušli u stan:
- Terasa - meni lično izgleda skroz ok i zatamljeno staklo (umesto providnog) i nosači tj. držači stakla
- Klime - nama se spoljna jedinica ne nalazi na terasi već je na spoljnom zidu, tako da kada si unutra nije bitno ima li kutiju sa zaštitom ili nema, osim estetike kada se gleda spolja. Klima je marke Daikin.
- Radijatori - su klasika tj. normalne veličine na mestima gde i treba da budu. Dakle nisu oni neki ogromni na čudnim mestima, kakve smo videli na nekim slikama ovde na forumu
- Bojler - Ariston, klasika uspravni. Nisu vodoravni.
- Parket - meni izgleda kao nekada oni brodski podovi, dugačke lajsne. Vizualno lepo i skroz ok
- Stolarija prozori - kako je i navedeno u predugovoru, izgleda lepo i kvalitetno.
- Sve utičnice i razvodi za TV su u skladu sa raporedom datim u crtežima rendera. Pitali smo, rekli su nam da su opcija MTS i SBB pa ko šta voli može da izabere.
Domaćini su bili ljubazni a gosti su bili veoma ljubopitljivi
Odveli su nas i do garaža, mada tamo nema nešto posebno da se vidi.
Sve u svemu, uvek može da se cepidlači oko nečega (i mi smo malo zapitkivali što je ovo ovde, što nije tamo) ali evo par slika iz unutrašnjosti pa neka svako proceni za sebe