astrodule
Professional
Opa, krećemo!
A tu je i bici-pešačka staza
Uh kako dobra perspektiva. Hvala na slici,
Astro meni deluje da stazu koja je išla sa mosta sa strane tc usce nece uraditiOpa, krećemo!
Mene je više brinula staza sa druge strane jer nju biciklisti više koriste.Astro meni deluje da stazu koja je išla sa mosta sa strane tc usce nece uraditi
Isto su tu stavili neko stajaliste za bus
Uradice, vide se na pesackom tacke koje oznacavaju da i staza tu prelazi put.Astro meni deluje da stazu koja je išla sa mosta sa strane tc usce nece uraditi
Isto su tu stavili neko stajaliste za bus
Po mom misljenju bolje da su zabranili iz pravca Zemuna skretanje levo ka brankovom mostu i ne bi bilo potrebe za KT.
Gde bi onda? Ne vidi se na forografiji,kolaps u ulici Usce.Po mom misljenju bolje da su zabranili iz pravca Zemuna skretanje levo ka brankovom mostu i ne bi bilo potrebe za KT.
Do sada se videlo da je dobro islo to.
Ako ne ideš iz Zemuna na Brankov most, super je. Isto tako je onda bulevar Nikole Tesle beskoristan kao pravac.Po mom misljenju bolje da su zabranili iz pravca Zemuna skretanje levo ka brankovom mostu i ne bi bilo potrebe za KT.
Do sada se videlo da je dobro islo to.
Brzina očigledno više nije prioritet gadskim vlastima a i struci. Kružni tokovi nisu poznati kao rešenje za brzi saobraćaj, već kao rešenje koje je jeftino a funkcionalno u isto vreme. Zato i rade ovoliko kružnih tokova. Realno gde žurimo.Ali braćo, gde sve idu pare, stvarno su mogli da urade devilaciju na prvoj.
Pa neka je i 10 milona.