Šta je novo?

Trg Slavija

Zašto li sam uveren da će na ovu pilićarsku ogradu da počnu da se kače katanci (kao simboli ljubavi).

Inače, koliko je samo lepše ovo rešenje sa londonskog mosta, nego naše genijalno.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=520597#p520597:29lwckve je napisao(la):
astrodule » February 28th, 2018, 12:25 pm[/url]":29lwckve]Zašto li sam uveren da će na ovu pilićarsku ogradu da počnu da se kače katanci (kao simboli ljubavi).
Ljubim te Bože , nemoj nas više kažnjavati ovakvim rešenjima... :)

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=520597#p520597:2bbk78g9 je napisao(la):
astrodule » Sre Feb 28, 2018 11:25 am[/url]":2bbk78g9]Zašto li sam uveren da će na ovu pilićarsku ogradu da počnu da se kače katanci (kao simboli ljubavi).
Super ideja, za koju godinu time će zakamuflirati ogradu.

Članak o mogućem dekoru Trga.

Ja ne znam da li je javno mnjenje svesno da ako zelite da idete pravcem od Hotela Slavija ka Kralja Milana, da morate da se popnete sto metara uz Makenzijevu do Alekse Nenadovica da bi se presla ulica. Ja ne mogu da verujem, jel ima neki strucnjak da objasni kako je to moguce, ako moze taj sto je projektovao. I kako je to bolje da nema podzemnih prolaza na Slaviji?
I naravno da niko nece da ide gore nego prelaze ulicu gde i pre. Jer ako se krene sa druge strane mora da se ide kroz kralja Milutina , Nemanjinu, uz Bulevar JNA, pa da se vraca na Slaviju do hotela. NEVEROVATNO!

Samo za vozače je pomeren pešački prelaz 100 metara , za pešake to je 100 metara uzbrdo i još 100 metara u povratku nizbrdo
te put koj treba da se prepešači je 200 metara :!:
zašto me gone da bez izbora da trošim svoje vreme, obuću i noge toliko , da bi vozači uštedeli koju kap benzina koju troše po ličnom izboru
To je neka Super Hikova logika iz Alen Forda..... ,,otimaj siromašnima u korist bogataša,, :lol:

Ne troše vozači značajno veći broj kapi benzina nego vlastima ne izgleda lepo kad se napravi gužva na Slaviji.

Ništa se ovde ne podređuje ni vozačima ni pešacima već jednoj zamišljenoj estetici.

Sve je ovo samo pokušaj do pokušaja da se zamrljaju greške i da sve bude "lepo".

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=522565#p522565:2ca59oj0 je napisao(la):
Saobraćajna Kamera » Uto Mar 06, 2018 1:56 pm[/url]":2ca59oj0]
Ništa se ovde ne podređuje ni vozačima ni pešacima već jednoj zamišljenoj estetici. Sve je ovo samo pokušaj do pokušaja da se zamrljaju greške i da sve bude "lepo".
Zvuči kao nešto iz jedne udaljene ''bratske'' azijske zemlje nadomak Kine.

Sad nešto razmišljam (sabrao sam 2 + 2)

Da su istovremeno radili Fontanu i menjanje asfalta, mogli su bez problema da izmeste centar kružnog toka, tj, da malo bolje centriraju KT. Tada bi mogli i da malo prošire trotoar kod Meka.

Ali ne, oni su prvo radili Fontanu i time zacementirali položaj kružnog toka.

Fontanu i menjanje asfalta su radili različite firme, tako da je to moglo da se istovremeno uradi.

Ma i ja pišem svašta...

Sad nešto razmišljam (sabrao sam 2 + 2).....da izmeste centar kružnog toka...
Ne brini ... jest da bi bilo lakše da su mnogi to sabrali pre...
ali nikad nije kasno
Welcome to the club now :D

U odnosu na kvalitet rekonstrukcije necemo dugo cekati na to :lol:

Svi mi to sve znamo, ali kad tako staviš u jednu rečenicu onda to saznanje postane još bolnije.

Nisu ovi ni za šta do menjanja asfalta, pa čak ni to ne odrade uvek kako treba.

A gde je sada prelaz, nisam skoro prolazio? Ako je stvarno 100m, onda ispada da je prelazenje na starom mestu (uz sam kruzni tok) jos i legalno (100+ od najblizeg pesackog...)

Fun fact: ista takva pilicarska ograda se moze naci u parku Guell u Barseloni. Nije bas na udarnim mestima, ali je svejedno zastupljena. Mene vise brine kvalitet radova, sve se ljusti, ispira i puca, a trebalo bi da traje decenijama.

Trebalo je da traje do izbora, pa nije ni dotle trajalo. A naprednjaci dobili izbore pa je sve jedno na kraju.

zasto nisu napravili podzemne? zato sto to mnogo kosta

jes da je duplo jeftinije od fontane, al sa podzemnim ne mozes se hvalis, to ima i u Mogadisu, nista novo, ni fontana nije nista spektakularno al mogu da se hvale da je najveca u "regionu", a pod region smatraju vracar stari grad i savski venac, to ce 100000% da privuce bugarske turiste koji ce da se dive fontani koja vrv postoji u sofiji vec 40 godina

jadna je ova prica sa slavijom, bolje da su prethodnih dana spalili 2 miliona evra, bilo bi korisnije da se ogrejemo tako malo

Vrh