Šta je novo?

Tramvaji

Evo rešenje dip.ing. mast saobraćaja, bez rušenja
IMG-59ae45f23122fb7c13707b6091bdfe28-V.jpg

Ja bi porusio kucerke od kružnog do triše k

Ima li sta novo na tenderu? Moze li neki upuceni forumas da u jednom postu objedini sve tramvaje koji zadovoljavaju uslove tendera?

Takodje, mogu li se katice raspariti? Da li je predvidjeno da se voze rasparene modernizovane gosine katice?

Vidim na portalima. Pa izgleda da uopšte nije bio naivan sudar. Dobro se savila Katica koja je naletela na Katicu ispred. Šta li se desilo. Ravno, vremenski uslovi idealni, bitno da nije niko nastradao.

Виђао сам и пре Швајцарца са приколицом или Дупли на 11. Одраде један круг углавном и оду на другу линију, то је због тајминга или тако нечег сличног.

Pre neka 2 sata kada sam prolazio Švajcarac 2653 u kvaru na Autokomandi.

Vidim na portalima. Pa izgleda da uopšte nije bio naivan sudar. Dobro se savila Katica koja je naletela na Katicu ispred. Šta li se desilo. Ravno, vremenski uslovi idealni, bitno da nije niko nastradao.
Da 2362 se veoma deformisala i iskrivila a i ova druga 2383(oplata sa strane) jbg godine i trulež,čisto sumljam da će je raditi ali dok dođu novi,oni jedva drže i trenutne linije kao sto sam rekao idu multiplicirani i švajcarcu gde nisu predvidjeni jer nemaju solo katica...a skoro malo pre ovoga su se i 2 katice sustigle u bulevaru i obe su veoma ostecenje,pa mozda od 4 sklope jednu-dve samo ako majstori sa Dorćola imaju volje ali teško...

Prilozi

• Screenshot_20250228_033802_Gallery.jpg
    Screenshot_20250228_033802_Gallery.jpg
    331,2 KB · Pregleda: 30
Poslednja izmena:
Pozdrav,
jutros oko 8,30 kolona tramvaja i autobusa u Beogradskoj od Bucka pa skoro do Krunske.
Delovalo mi je da je neka zica sa bandera pokidana, bio sam u kolima pa nisam stigao da slikam + kiša na staklu.
Jel zna neko više šta se desilo?

Pozdrav,
jutros oko 8,30 kolona tramvaja i autobusa u Beogradskoj od Bucka pa skoro do Krunske.
Delovalo mi je da je neka zica sa bandera pokidana, bio sam u kolima pa nisam stigao da slikam + kiša na staklu.
Jel zna neko više šta se desilo?
Pardon, do Njegoševe, ne Krunske.
Sad videh da pogreših ulicu...

Vrh