Nikola Otasevic
Novice
- Učlanjen(a)
- 25.11.2023.
- Pohvaljen
- 118
Da li neko zna šta rade?
Pomera se ostrvo sa osvetljenjem i kamerama kako bi imalo dve za levo dve za pravo i jedna za pravo(autobusi) i desnoDa li neko zna šta rade?
Kasnije cu zamoliti te ljude da slikam kako to izgleda planirano, ako mi budu dali da slikamPomera se ostrvo sa osvetljenjem i kamerama kako bi imalo dve za levo dve za pravo i jedna za pravo(autobusi) i desno
Ček, oni hoće kroz ovakav Tošin bunar da proteraju Maraton u nedelju?
Ovo prvo - ne postoji, tako da je izgleda u pitanju ovo drugo.Mozda ce ga preusmere kroz neku drugu ulicu a mozda ne vide problem u radovima
Nadsteršnica stajališta je tako postavljena da tuda knap može da prođe jedan pešak. Ni o tome nisu vodili računa, kamoli o biciklistima.A kako i gde će sad proci bici staza kod stajalista ili ne misle da vrate staze uopste
Mislim da znak u gornjem desnom uglu ove slike govori sve na temu bici staze:A kako i gde će sad proci bici staza kod stajalista ili ne misle da vrate staze uopste
Ne bih da budem destruktivan, ali i tamo gde ima staza nesto ne vidjam bicikliste... Sve dok se na neki nacin u gradu ne smanji broj vozila mislim da nije moguce unaprediti druge vrste saobracaja... Mislim da smo usli u problem :fale parkinzi, fali zelenilo, fali traka za saobracaj, fali traka za bicikliste..... A PRITOM SVAKA ZATVORENA FABRIKA I PRAZAN PROSTOR SE POPUNJAVA VISESPRATNICAMA.A kako i gde će sad proci bici staza kod stajalista ili ne misle da vrate staze uopste
Fali traka za potpuni reset u glavi Beograđana.Ne bih da budem destruktivan, ali i tamo gde ima staza nesto ne vidjam bicikliste... Sve dok se na neki nacin u gradu ne smanji broj vozila mislim da nije moguce unaprediti druge vrste saobracaja... Mislim da smo usli u problem :fale parkinzi, fali zelenilo, fali traka za saobracaj, fali traka za bicikliste..... A PRITOM SVAKA ZATVORENA FABRIKA I PRAZAN PROSTOR SE POPUNJAVA VISESPRATNICAMA.
Та страна Египатске (Земунска) улице (парна) није имала никада бициклистичку стазу, само непарна страна.A kako i gde će sad proci bici staza kod stajalista ili ne misle da vrate staze uopste
Kao i neki od prethodnih forumasa sto su pisali...odmah da se razumemo...da ne shvatite da sam negativan ali stvarno ne razumem sta se vise skracuje,prosiruje,menja,dodaje i oduzima...previse sve ovo traje...10dana nisam bio u bg i jos veca guzva nego pre...u delu samo stanice kod gandijeve,toliko je malo prosireno da je bezobrazluk ili deo kod eko pumpe je napravljen parking,na zelenoj ex povrsini...tu nema sanse za 3 trake na primer,moje misljenje...stvarno ne razumem...deo od gandijeve do tosinog bunara ima nekih 1100m...stvarno smatram da sve to previse dugo traje...kapiram da se radi pod saobracajem i sve...radilo se i u visnjicevoj,ali cini se i veci i obimniji posao za krace vreme je uradjen,pritom i komplet novi kolovoz je uradjen...da je nije smesno bilo bi za plakanje...
dug period ali mi ovde imamo radove vec min 5mes ako bi racunao i u delu samog tosinog bunara...mozda i 6mes...a ni blizu nije to zavrsetku...imaju deo do tosinog bunara do sadasnje eko pumpe,malo pre...to je smer ka surcinu i imaju od lidla do bele reke tj tosinog bunara...nisu ni na pola...bice to mng vise od tih 8mes u visnjicevoj...plus sto je tamo,opet da kazem,presvucen kompletan kolovozAko misliš na Višnjičku, to je nekih 2km puta, a radili su skoro 8 meseci. Bukvalno je bilo strašno koliko im vremena treba.