Nije bilo ali najgore sto su i juce po toplom afaltu isli automobili..stvarno samo indijanci...prosao sam pesaka..mirisao je asfalt i pusio se..slivala voda od valjkova i prolazili su automobili...kontam treba da se obelezi i pusti..ocekivao sam jutros farbarsku ekipu ali nije je bilo...s dr str ni parking nije zavrsen uopste...pozurili su sa rokom jer je bio 16.10. a parking ko ga sisa...cirkus...30dana radili 200m ulice...budimo realni...7 dana aktivnog rada to bi se zavrsilo...ne moze do 15h da se radi i onda ostavis i napravis haos u gradu...da se hoce...moze to i pre tih 7dana...moze @Dadada sad da se javi i prica njegove strucne analize i bla bla...dzabaVidim jutros jos nije pusteno ali mislim da je pri kraju, cim kola idu na divlje preko novo asfaltiranog dela
Pustili su je jos sinoc. Oko 22h sam prosao tuda i izgleda okejJutros otvorena mala deonica sa 3 nove trake..napredujemo...ostalo je do autoputa ako je to cilj nekih 420m...do nove god ce da stignu..ne znam rok...jos uvek nismo videli...a taman su sredili parking ispred EX Vizure...
Pustili su je jos sinoc. Oko 22h sam prosao tuda i izgleda okej
Koji deo? Kod odbojkasnog centra?Dzabe sto su pustili kad su sada zatvorili drugi deo..
Режим саобраћаја | Радови под саобраћајем |
Наслов | Измена режима саобраћаја |
Улица | Тошин бунар |
Од кућног броја | |
До кућног броја | |
Почетак радова | 18/10/2024 |
Завршетак радова | 14/11/2024 |
Извођач | ЈКП „Београд пут“, из Београда, ул. Драгослава Срејовића бр. 8а |
Опис | Измена режима саобраћаја, заузети део коловоза, крајњу десну саобраћајну траку у ул. Тошин бунар од аутопута до Булевара Милутина Миланковића, смер ка ул. Николе Добровића, на територији општине Нови Београд, у Београду, ради извођења радова на постављању саобраћајне сигнализације и модернизацији саобраћајне опреме у 2024. години на територији града Београда |
Линк | |
Документ | 002928508 2024 |
На шта мисле под модернизацијом саобраћајне сигнализације? Да ли ће средити путоказне табле напокон?Измена режима саобраћаја у ул. Тошин бунар
18/10/2024
Одељење за привремени режим саобраћаја
FacebookTwitter
Токм радова на постављању саобраћајне сигнализације и модернизацији саобраћајне опреме у 2024. години, које изводи ЈКП „Београд пут“, биће измењен режим саобраћаја, заузет део коловоза као и крајња десна саобраћајна трака у ул. Тошин бунар, од аутопута до Булевара Милутина Миланковића, смер ка ул. Николе Добровића, на територији општине Нови Београд, у временском периоду од 18.10.2024. до 14.11.2024. године.
https://bgsaobracaj.rs/vest/4103/izmena-rezima-saobracaјa-u-ul-toshin-bunar
Заузећа: Радови под саобраћајем
Zumiraj na
Режим саобраћаја Радови под саобраћајем Наслов Измена режима саобраћаја Улица Тошин бунар Од кућног броја До кућног броја Почетак радова 18/10/2024 Завршетак радова 14/11/2024 Извођач ЈКП „Београд пут“, из Београда, ул. Драгослава Срејовића бр. 8а Опис Измена режима саобраћаја, заузети део коловоза, крајњу десну саобраћајну траку у ул. Тошин бунар од аутопута до Булевара Милутина Миланковића, смер ка ул. Николе Добровића, на територији општине Нови Београд, у Београду, ради извођења радова на постављању саобраћајне сигнализације и модернизацији саобраћајне опреме у 2024. години на територији града Београда Линк Документ 002928508 2024
https://szsgis.beograd.gov.rs/portal/apps/webappviewer/index.html?id=ed921b0d5e6a4b168f5215aa766423bb&extent=2268271.7488,5592041.4877,2272439.9555,5594093.3442,102100
Pogledajte prilog 216045
Bolje je nego ranije, svaki dan prolazim u oba smera nekoliko puta dnevno i mnogo je bolje. Pogotovo u jutarnjem špicu u smeru ka bulevaru Milutina Milankovića. Da je krivudavi jeste i treba paziti ima dosta loših vozača.Evo sada posle silnih prosirenja, kada se npr oko 16-17 ide iz bulevara milutina milankovica do immo centra npr preko tosinog bunara kakva je prolaznost?
da potvdim, mnogo je bolje...Ovo ujutru ka heroja sa košara od kada su uvideli ljudi da ipak može još jedna traka za pravo da se koristi je prodisalo