Гага
Professional
Не знам
Po meni, ovo sto rade je cista glupost.Ovim radovima u Zemunskoj su dobili metar sirine kolovoza, i sad ce tu umesto dve da uglave tri trake? I gde su te super siroke trake koje vec postoje, jedno 5-6 puta dnevno prolazim tuda, verovatno ne gledam na pravu stranu? Tom logikom su bez ikakvog sirenje mogli da preprave JG iz tri u cetiri trake, tu su stvarno siroke trake.
Sent from my SM-G990B2 using Tapatalk
Zašto ovde nisu stavljeni oboreni ivičnjaci, pa valja će biti biciklističke staze???
Za početak svuda u svetu se neki radovi rade noću npr iscrtavanje linija a ne u špicuOvi nasi ljudi bi najradije da se radovi urade iz helikoptera, da se radi bezsumno preko noci, gde vam je strpljenje.. Kako mislite da se nesto zavrsi dobro i efikasno a da ne saradjuju svi... Odakle potreba da se komentarise negativno neki nezavrsen deo posla a da uopste nemate siru sliku.... Svi samo komentari su kako nesto ne treba a da im das da nesto urade ne bi imali pojma... I NARAVNO KROZ SVE SE POLITIKA PROVLACI.... CUDAN LOS I TEZAK NAROD SMO POSTALI... TOLIKO OD MENE.
Bas sam danas pitao zasto to ruse za drvored ljudi su mi rekli da su to uradili da bi finiserom uradili ceo taj parking u protivnom bi morali rucno, jer ne moze masina da predje preko ivicnjaka.. Eto ti ukratko odgovor... L. NocТренутно се од Саваде 3 до Лидла проширује коловоз уз обе ивице:
Pogledajte prilog 193988Pogledajte prilog 193990Pogledajte prilog 193993Pogledajte prilog 193994Pogledajte prilog 193995
Генијалци су прво асфалтирали паркинг, па се тек онда сетили да морају да направе површине за дрвеће:
Pogledajte prilog 193996Pogledajte prilog 193997Pogledajte prilog 193999Pogledajte prilog 194000Pogledajte prilog 194001
Slažem seBolje bi nam bilo da trazimo na zelenoj površini preko puta lidla da se urade parkinzi gde sigurno ima prostora sa stotinak kola
Po zakonu o radu noćni rad se posebno plaća 3 smenaSticajem okolnosti sam penzionisani gradj. Inz i ako ti sta znaci nisam za ovu vlast... Ali ako ocekujes da neki radnik koji prima 60-70hiljada radi nocu bas si se zaje*******ao... Meni sve ovo sto rade na ovom delu izgleda pristojno prolazim peske tu svaki dan cak su mi jedan dan i pokazali crrtez...
Druze, molim te ako si video neki crtez i strucan si covek, mozes li reci jel se ovo prosiruje za 3 trake ili sta se desava? onako deluje da se mozda mogu i provuci 3 ali 3 busa mozda tesko...3 automobila na 2,5m po traci rekao bih da moze,sta ti kazes? Hvala unapredSticajem okolnosti sam penzionisani gradj. Inz i ako ti sta znaci nisam za ovu vlast... Ali ako ocekujes da neki radnik koji prima 60-70hiljada radi nocu bas si se zaje*******ao... Meni sve ovo sto rade na ovom delu izgleda pristojno prolazim peske tu svaki dan cak su mi jedan dan i pokazali crrtez... Ja sam vise zabrinu
Bas sam danas pitao zasto to ruse za drvored ljudi su mi rekli da su to uradili da bi finiserom uradili ceo taj parking u protivnom bi morali rucno, jer ne moze masina da predje preko ivicnjaka.. Eto ti ukratko odgovor... L. Noc
Dobar dan.Sticajem okolnosti sam penzionisani gradj. Inz i ako ti sta znaci nisam za ovu vlast... Ali ako ocekujes da neki radnik koji prima 60-70hiljada radi nocu bas si se zaje*******ao... Meni sve ovo sto rade na ovom delu izgleda pristojno prolazim peske tu svaki dan cak su mi jedan dan i pokazali crrtez...