Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Dajte, ljudi, nemojte da se igrate sa ovakvim stvarima, ima ovde nekih koji samo čekaju priliku pa da šalju zvanične preloge dr. Šapiću za ovakve besmislene projekte.
Pisali mi ili ne, predlagali ili ne, uvek će biti ljudi koji će slati / smišljati besmislene predloge nadležnima ili će ih sami nadležni smišljati. Mi smo tu da pokažemo da ne može tako. Barem mi koji verujemo da nešto zaista i može da se promeni, a ne da po rauznoraznim mestima na internetu skupljamo lajkove na poruke frustracije nemogućnošću da se išta promeni, a da pritom nismo ni mrdnuli prstom.
Па ето, нек оставе празан простор код Марине Дорћол између Дунава и старе електране и нек ту направе неки велики Теслин калем да баца муње и на згради музеја велики неонски потпис Тесле да сија при бљеску муње као што сија неонски потпис Ј.Ј.Змај у музеју данас.
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.