sergio-m
Higher intermediate
nije sve u parama ima nesto i u novcu....
Goje tebi su ili Mijatovici ili Masovici komsije po mestu odakle je ova fotka slikana ali ne mogu bas da utvrdim koja je od te 2 zgrade u pitanju posto imam drugare u obe zgrade.
Interesantno, znači u poslednjih par godina se situacija primetno promenila. Malopre sam proverio Teslin sajt i ladno imaju prodavnice i u Zagrebu i u Ljubljani. Znači ima izgleda da uskoro otvore i u Bgd. Definitivo mu pišem na TwiteruТесла различитих модела има у Србији између 25-30 комада, а ето на огласима "Половни аутомобили" их има 19 комада https://www.polovniautomobili.com/a..._to=&showOldNew=all&submit_1=&without_price=1
Током 2022.године је увежено 240 електро сокоћала.
Ja sam ga pomenuo isključivo u kontekstu eventualnog angažovanja oko muzeja. Lično mi se, iz više razloga, ne svidja ideja auta na joystick. A što se tiče prodaje to je stvar ponude i potražnjeЈел ми то вапијемо да се то продаје код нас? То је успех?
Ako me sećanje dobro služi 2014te je donirao milion $ za Teslin naučni centar u WardenclyffeuНе видим што би Маск улагао у Српски музеј николе Тесле, обзиром да исти нит је нашто познат у свету, нити је високо котиран. Маск паре даје само ако од тога има дивиденду. То за нас музеј има велики значај
Ako bi ni na primer ,donirao neki novac u obnovu muzeja,ja bih mu dao da otvori salon u jednom delu muzeja,to bi na primer,bio jedini salon automobila na svetu u nekom muzeju,pa jos i Tesla automobila, i to na strujuНе видим што би Маск улагао у Српски музеј николе Тесле, обзиром да исти нит је нашто познат у свету, нити је високо котиран. Маск паре даје само ако од тога има дивиденду. То за нас музеј има велики значај
Tesla motors bi trebalo da daje % nama al mi smo glupi pa ne mozemo ni ajvar da brendiramoTesla bi trebao da bude srpski brend
Zašto ? Jesmo li zaštitili taj brend ?Tesla motors bi trebalo da daje % nama al mi smo glupi pa ne mozemo ni ajvar da brendiramo
Термоелектрана „Снага и светлост“ била је у своје време део врхунске светске технологије, а њена конструкција толико стабилна да нису успели покушаји да се сруши стандардним техникама. То је и једини разлог због којег овај објекат и данас постоји на обали Дунава.
Pa vljada je odavno jasno da struka cuti i "ne mesa se". Zavod (i jedan i drugi) se prave mrtvi... Generalno, niko nema petlju da izadje i kaze - dosta! Svi se ponasaju kao da su ucenjeni ili da imaju koristi od toga. Razumem donekle takvo ponasanje, takva su vremena, ali tako unistavati grad i sve to legalizovano i aminovano upravo od onih koji trebaju i moraju da brane grad. Ne znam sta ce ostati za koju godinu, a inace mislim da smo presli odavnu liniju gde povratka vise nema...Ovo može da uradi samo neprijatelj Srbije i njenog nasleđa.
Zato što jeste tako. Niko za to nije kriv osim građana samih.Svi se ponasaju kao da su ucenjeni ili da imaju koristi od toga.