Šta je novo?

Teodora Drajzera

1000036626.jpg
1000036627.jpg
1000036628.jpg
1000036629.jpg
1000036630.jpg
1000036631.jpg
1000036632.jpg

Al' ga opravi, svaka mi čast. 40 minuta od Dragiša Mišović do Šumarskog fakulteta. Između 16h - 17h, okvirno.

Uzgred sada rade kolovoz u smeru ka Hipodromu. Nisam uspeo da fotografišem jer je ko za inat autobus taj deo od Bulevara patrijarha Pavla do Topčiderske prošao bez problema. Uzgred stajalište je ukinuto, što i piše na tabli, plus što je ograđeno i trakom, a obojeni vozač najnormalnije staje.​

Стао је данас и домаћи возач тројке, па да ми није и страни за бус на који сам преседао стао, ишао би пешке до Драјзерове или до испод моста

Poslednja izmena:

“Kada je reč o jednom od, po probijanju rokova i "padanju" tendera, najneslavnijem projektu rekonstrukciji Bulevara patrijarha Pavla, koja u fazama i sa prekidima traje više od šest godina, Šapić je rekao da se očekuje da završetak faze radova koja je nedavno krenula, reši problem neuralgične saobraćajne tačke oko Miloševog konaka jer pokriva dve-tri beogradske opštine, a to je nadovezano na projekat rekonstrukcije Drajzerove ulice koja sada im tri trake.

– Proširuje se Bulevar vojvode Mišića, za koji očekujem da će biti gotov do Nove godine. Takođe, po principu tri trake uradićemo i Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića, a ideja je da od Ulice doktora Ivkovića napravimo magistralu koja će izaći na Most na Adi – rekao je prvi čovek srpske prestonice i dodao da će biti promena nekih saobraćajnih znakova i ulica u centru grada, što će doprineti da saobraćaj bude bezbedniji i protočniji.”

Meni je tu najbitnija ova rečenica gde kaže da će Vojvode Mišića da završe do nove godine…nisam ni očekivao da će ranije, iskreno…to je jedino što uopšte mogu da završe u neko dogledno vreme a da se oseti nekakav efekat na gužve u tom delu

– Proširuje se Bulevar vojvode Mišića, za koji očekujem da će biti gotov do Nove godine. Takođe, po principu tri trake uradićemo i Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića, a ideja je da od Ulice doktora Ivkovića napravimo magistralu koja će izaći na Most na Adi – rekao je prvi čovek srpske prestonice i dodao da će biti promena nekih saobraćajnih znakova i ulica u centru grada, što će doprineti da saobraćaj bude bezbedniji i protočniji.”

Како мисле да стигну до моста на Ади од др Ивковића?! Вероватно магијом.
IMG_9445.jpeg

Pogledajte prilog 256723
Verovatno je mislio na putanju Bulevar Aleksandra Karađorđevića - Teodora Drajzera - Bulevar Vojvode Mišića, sve u 3 trake (kad završe proširenja i vrv stave svuda promenljiv pravac u srednjoj traci). Nategnuto je to nazvao magistralom do mosta na Adi da bi se pohvalio kako unapređuju saobraćaj.

Pogledajte prilog 256723
Знајући даваоца изјаве, можда планира да сруши Кућу Цвећа и продужи Др Ивковића од укрштања са БАК, и ето очас посла си на Топчидерској Звезди

Zar nije tuda negde trebao da prolazi tunel od UMP?​
UMP tunel je bio planiran da ide onim planiranim krakom kod petlje Hipodrom, koji je u produžetku saobraćajnice kojom 49 ide na Banovo brdo. Izlazni portal je prvobitno bio planiran u Dr Milutina Ivkovića, ali su se stanari Ljutice Bogdana pobunili jer je izlazni portal trebao da im bude na 1 - 2 m od prozora. Tada se promenio plan da izlazni portal bude negde u zoni sadašnjeg Autobuske stanice Jug.

@v0tk@men @svrca @megagiga @1111
Nesrećno je interpretirano. Ja sam ga slušao da ne bi ste vi morali. 👂 Rekao je da će Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića od Dr Milutina Ivkovića do Ljutice Bogdana, kao i ulica Teodora Drajzera, plus ovaj deo Bulevara vojvode Mišića kod Topčiderskog parka, biti jedna brza magistrala. Sam Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića na pomenutom delu je planiran da bude sa srednjom trakom koja će menjati smer, po uzoru na Teodora Drajzera, iako za tako nečim nema potrebe obzirom da su se gužve u smeru ka Dragiša Mišović rešile uvođenjem dve trake, a u suprotnom smeru nije ni bilo gužvi.​

Онда је то стварно велики захват😉, промена сигнализације, сигурно скидање коцке са др Ивковића, и нови кркљанац на Аутокоманди

Kakva ludnica sa radovima koji su produzili ka mostu.
Postavili su semafor koji dosta vozaca ne postuje i prolaze kroz crveno.
Mozda i semafor nije dobro podesen pa prerano pusta vozace, mada sam prolazak na crveno licno video sinoc.

Да, Завод је поново заказао. Требало је да инсистирају на живој огради у том међупростору. Коцка?! И чему уопште тај простор служи.

И чему уопште тај простор служи.
Da nije ispod neka cev kišne kanalizacije? Čini mi se da je ranije bio kanal tu koji su sad zamenili (nadam se) kišnom kanalizacijom.

U svakom slučaju kocku bolje da ne komentarišem.

Vrh