www.ekapija.com
To ni pod razno. Od kako su napravljene dve trake u smeru ka Dragiša Mišović, tako je prestala da se stvara gužva i kolona vozila.To sam i ja odmah pomislio. Možda misli da se prepravi da se smerovi menjaju u zavisnosti od doba dana.
– Proširuje se Bulevar vojvode Mišića, za koji očekujem da će biti gotov do Nove godine. Takođe, po principu tri trake uradićemo i Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića, a ideja je da od Ulice doktora Ivkovića napravimo magistralu koja će izaći na Most na Adi – rekao je prvi čovek srpske prestonice i dodao da će biti promena nekih saobraćajnih znakova i ulica u centru grada, što će doprineti da saobraćaj bude bezbedniji i protočniji.”
Verovatno je mislio na putanju Bulevar Aleksandra Karađorđevića - Teodora Drajzera - Bulevar Vojvode Mišića, sve u 3 trake (kad završe proširenja i vrv stave svuda promenljiv pravac u srednjoj traci). Nategnuto je to nazvao magistralom do mosta na Adi da bi se pohvalio kako unapređuju saobraćaj.Како мисле да стигну до моста на Ади од др Ивковића?! Вероватно магијом.
Pogledajte prilog 256723
Знајући даваоца изјаве, можда планира да сруши Кућу Цвећа и продужи Др Ивковића од укрштања са БАК, и ето очас посла си на Топчидерској ЗвездиКако мисле да стигну до моста на Ади од др Ивковића?! Вероватно магијом.
Pogledajte prilog 256723
Zar nije tuda negde trebao da prolazi tunel od UMP?
Da nije ispod neka cev kišne kanalizacije? Čini mi se da je ranije bio kanal tu koji su sad zamenili (nadam se) kišnom kanalizacijom.И чему уопште тај простор служи.