Gde staviti bici stazu?Još jedna kapitalno obnovljena ulica u Beogradu bez staze za Bicikle.
Da li si ti video širinu trotoaraMogli su trotar da prilagode kao mešovito pešačku bici stazu, a i ne mora, dovoljno bi bilo da su napravili normalan trotoar bez bandera po sred istog.
Reče Vlogzilla da stanari navodno nisu dali bici stazu jer bi im ušla u posedeJoš jedna kapitalno obnovljena ulica u Beogradu bez staze za Bicikle.
Ćuti, moglo je biti 6 kružnih tokova6 semafora ljudi, jel realno na ovaj prcvoljak od ulice??
На жалост сада, са овом трећом траком, су неопходни, осим ако не желимо да забранимо лево скретање из свих помоћних улица.6 semafora ljudi, jel realno na ovaj prcvoljak od ulice??
На жалост сада, са овом трећом траком, су неопходни, осим ако не желимо да забранимо лево скретање из свих помоћних улица.
Потпуно непотребан подухват, требало је ове паре потрошити на Бул. Патријарха Павла.
Ko je lud, ne pomazu mu semafori. Pri tom, ima ih na 6 mestaИ на срећу спречиће манијакално обрушавање низ улицу разних моторизованих лудака и повећаће безбедност.
u 20€ da će za najdalje mesec dana ovde doći do neke teške saobraćajke.И на срећу спречиће манијакално обрушавање низ улицу разних моторизованих лудака и повећаће безбедност.
Ne znam sta nam treba, ali sumnjam da ce se ovim nesto znacajno resiti, da ne pricamo o stvarima koje niko nije pomenuo. Ovaj projekat mi deluje kao BPP gde su uradili sredinu koja ne vredi nista bez prvog i treceg dela koji nisu ni na vidiku da pocnu.Да, треба нам Трафалгар сквер. Можда изместити и Милошев конак (тесно је) а о проширењу Војводе Мишића не треба ни дискутовати. Шта ће нам толики парк?
У ретардираној Србији ауто је краљ.
To sam upravo i ja pomislio. Stanice su levo i desno, bez niša, pitam se koliko vremena će trebati nekom "veseljaku" da upotrebi srednju traku za obilazak autobusa, pa makar to značilo i vožnju u kontra smeru u datom trenutku...u 20€ da će za najdalje mesec dana ovde doći do neke teške saobraćajke.
Шта то доказује? Свугде и у сваком тренутку су могуће несреће.u 20€ da će za najdalje mesec dana ovde doći do neke teške saobraćajke.
Dokazuje da ni 30 semafora neće sprečiti bahatu vožnju.Шта то доказује? Свугде и у сваком тренутку су могуће несреће.
Polako, ima vremena da ih vrate gde su bili.Bar nema 27 lezecih, kao sto je bilo u proslosti