Šta je novo?

Teodora Drajzera

Iz edicije "Gledao sam konferenciji gradonačelnika da vi ne biste morali" - Šapke je juče malo režao na Zavod za zaštitu spomenika jer mi nisu dali saglasnost da ovu deonicu koju pominješ proširi na četiri trake!?!

Iako vidno ljut i razočaran, kaže da će i ovde nagurati tri trake kao u Drajzerovoj, od kojih će jedna imati promenljivi smer.
IMG_5506.jpeg
IMG_5511.jpeg
IMG_5508.jpeg

Мала илустрација стања

"Tri trake koje smo uboli, ni sami ne znamo kako smo im našli tu mesto."

Не браним га уошпте, немам разлога, али ....

"Најавио је отварање Улице Теодора Драјзера, чија реконструкција је завршена.
– Реконструкција Улице Теодора Драјзера је готова, рађена је водоводна мрежа и увели смо три траке, што ће бити важно за становнике Вождовца, Савског венца и Раковице. Очекујемо следеће недеље отварање и донели смо одлуку да уведемо једну траку и да направимо један булевар који ће ићи од Дедиња до Моста на Ади. Тако ће улице Живојина Мишића и Драјзерова имати по три траке и сигнализацију која ће се смењивати као у Кнеза Милоша. Ти радови почињу на јесен и биће завршени до краја јесени, ако све буде текло по плану – најавио је он."

https://www.beograd.rs/cir/beoinfo-...a-najveci-u-poslednjih-nekoliko-decenija.html

Gago, to što sam postavio je tačan citat onoga što je Šapke rekao :D Imaš ceo YT snimak, Igor je postavio na temi o Gradskoj vlasti.

Ovo što si ti preneo je ono što PR gradske uprave pročisti od "šapićizama" i lepo upakuje za objavljivanje na sajtu ;)

Ovu ulicu ne treba širiti već treba odraditi planirani spoj mosta i Bulevara patrijarha Pavla (koji je prvo MORAO biti urađen)
Тачно, судар планова и реалности. Кажи то људима који буду седели у колима до пола моста јер је сада Мишић запушен због паметног планирања. То шта је морало сви знамо. А и еколошки се стање погоршава ако се проходност смањује, кад се београдски кршеви заглаве и крену да издувавају.
IMG_5512.jpeg
IMG_5513.jpeg
IMG_5516.jpeg
IMG_5520.jpeg
IMG_5524.jpeg

Тачно, судар планова и реалности. Кажи то људима који буду седели у колима до пола моста јер је сада Мишић запушен због паметног планирања. То шта је морало сви знамо. А и еколошки се стање погоршава ако се проходност смањује, кад се београдски кршеви заглаве и крену да издувавају.
Koliko god da sam protiv proširenja tog dela, sa ovim moram da se složim. Stanje je takvo kakvo jeste a i planovi su takvi kakvi jesu. Ovo trenutno je toliko loše da šta god da urade neće biti ništa gore nego što već jeste.

Najveća muka je što ovo sve potvrđuje da se BPP neće ni početi ove godine,a vrv ni pre Expo 2027. Pre će da urade obilaznicu do Pančeva nego BPP.

I šta sad - krenuli su u radove za koje se znalo da neće rešiti problem i sada nastavljamo da širimo ulice i uništavamo zelenilo zato što ista ta vlast ne ume da spoji BPP i most?
Nije da ne ume, nego nema para, cela Rakovica stoji bukvalno, ulice se ne krpe, sve se raspada. Novoizgradjeno naselje na brdu iza Meka, je bez infrastrukture i bez ulica - odgovor iz direkcije - svaki dinar koji se uplati ide u BW & EXPO 2027, sacekajte.

A trotare ce zavrse sutra malo jer ulica je gotova onda kad zavrse kolovoz pešaci su nebitni

Nije da ne ume, nego nema para, cela Rakovica stoji bukvalno, ulice se ne krpe, sve se raspada. Novoizgradjeno naselje na brdu iza Meka, je bez infrastrukture i bez ulica - odgovor iz direkcije - svaki dinar koji se uplati ide u BW & EXPO 2027, sacekajte.
To je malo i do investitora (a malo vise do onih koji su tu gradnju odobrili).

Sto se Rakovice tice, kako neko rece: "Kijevo je ogledalo ove vlasti"

Ако иду две траке на доле, на крају која трака ће да иде где?
Ако. једна трака је рецимо само за лево, а ова другаза право и десно, па ту ће сви из те једне траке да се убацују насилно ко буде ишао право

Ако иду две траке на доле, на крају која трака ће да иде где?
Ако. једна трака је рецимо само за лево, а ова другаза право и десно, па ту ће сви из те једне траке да се убацују насилно ко буде ишао право
Da je pameti, bile bi tu 2 trake na gore trajno. Jer jedino ima smisla povećati protok pražnjenja uskog grla kod parka a nikako punjenja.

Eventualno sa preplitanjem na mestima gde su autobuska stajališta pa da se u oba smera naprave obilasci istih. Nešto slično kao u Bahtijara Vagabzade. Slična je i uzbrdica.

Udarili su završni sloj asfalta gore na vrhu kod Pinka, malopre sam prošao. U sredu toga nije bilo. Ajde više da završe to parče, zaboravio sam kako je izgledalo kad je ta ulica bila prohodna.

Što se tiče stetocinstva aktuelne garniture vlasti ostaće zabeleženo u analima dušmansko i sistematsko silovanje Beograda.

Neko napisa Kijevo je ogledalo ove vlasti. Ja bih rekao Rakovica je ogledalo vlasti. Slepo crevo grada, odbačeno i prezreno dete maćehinskog režima.

Nije da ne ume, nego nema para, cela Rakovica stoji bukvalno, ulice se ne krpe, sve se raspada. Novoizgradjeno naselje na brdu iza Meka, je bez infrastrukture i bez ulica - odgovor iz direkcije - svaki dinar koji se uplati ide u BW & EXPO 2027, sacekajte.​
Dajte mu ga malo po blokiranju. Ništa ne gubite time, jer najgore što može da se desi je da vam ostane status quo.​

jos malo pa ce ih hlorisani blokirati/odseci od ostatka grada

Vrh