Šta je novo?

Teodora Drajzera

Sad kad su zvanično razvukli do leta, kad se grad isprazni i inače počinju da raskopavaju grad svuda, tek tad neće da žure. Ako bude završena ulica pre septembra biću iznenađen.

Za novu godinu svečano otvaranje!

Koju novu godinu? 2035?

U julu svi na odmoru, u septembru jaooo deca kreću u školu, daj da pomerimo za oktobar.

U oktobru će nešto malo da prčkaju pa onda u novembru kreću slave a ne valja raditi punih stomaka, pa ide ng onda pa zima pa će čekati proleće i tako par godina.

Kod bolnice je ogromna rupcaga već mesecima, nešto ih ta cev tu zeza.

Početak ulice su mogli pre par meseci za završe i da nastavimo da živimo normalno (barem mi u tom delu ulice).

Da rezimiramo , radovi na zameni vodovodne mreže za koje postoji gradilišna tabla, projekat, revizija, građ dozvola su završeni u roku.
grad je dao nalog BG putu d auradi i rekonstrukciju saobraćajnice i obzirom da za ove radove nema adekvatnog projketa, istražbih radova, građ dozvole (sve se pravno provlači kao redovno održavanje) , iznendadjuju ih instalacije, loše tlo...što sve usporava radove...

Uz napomenu da radovi na vodovodnim cevima koliko čujem nisu bili gotovi kada je sniman prilog, ne znam da li su završeni za ova 3 dana.

Pandorina kutija rekonstrukcije to jest proširenja ulica za jednu traku je otvorena pre 2 godine sa proširenjem Višnjičke ulice. Komentarisao sam tada za medije ali džabe.

Vrh