Ceo taj deo oko Topciderskog parka, ne znaci nista bez zavrsenog BPP-a, ali da Drajzerova ne znaci bas nista, ne bih se toliko slozio. Predlog da ti do Banjice ides preko BPP-a, pa Pere Velimirovica i tek onda do Banjice nije najidealnija putanja, jer Pere Velimirovica nije prebrza ulica kao sto je npr Kumodarska i slicno. Non stop su parkinzi sa strana, velika kolicina vozila vec dolazi i ide preko Lisicijeg potoka, ima lezecih, onako i prometno je pesacima, jer u blizini ima i mala pijaca i slicno. Mislim da u Drajzerovoj nikad nije bilo guzve, da nije potrebno prosirivanje na 3 trake ukupno, gore kod Dragise Misovica ima uvek uslovno za desno, a dole ka mostu uglavnom svi idu pravo i ne mogu da se setim da je u njoj bila nekad kolona vozila. Bolja je ruta i za 49 i 94, ne treba slati jos autobuse i saobracaj na Sajam i Mostarsku petlju vec to izbeci. Isto tako, ako neko ide ka bolnici Dragisa Misovic sa NBG, mnogo bolja ruta kroz Most na Adi, pa deo BPP ili odma pravo uz Drajzerovu, nego da se iskljucje na Sajam, pa kod Mostara i redom, ionako je vec tamo uvek guzva kod svih onih ukljucenja. Naravno da zavisi od krajnje destinacije, ali da moze da bude kao deo presecanja, da ja do NBGa da bih iskoristio Most na Adi, ta ulica nekako upravo to pruza. Pogotovo u tom delu je i gimnazija, koja nekako glupo da ostane bez prevoza ili da deca moraju da se vracaju okolo kroz guzvu i slicno. Mislim da treba da ostane spojena ili barem kao T raskrsnica dole do Milosevog konaka, ali da idalje nece u njoj biti guzve, ali da ovaj deo BPP od mosta do vec uradjenog dela je nevidjen prioritet.