Šta je novo?

Tende

Jezic

Beginner
Učlanjen(a)
20.08.2018.
Poruke
50
Pohvaljen
135
Da li neko ima iskustva sa firmom koja postavlja tende? Gledam po internetu, ali nijedna firma mi se ne izdvaja na prvi pogled.
 
Pogledaj u Luna cerade u NOvom sadu, ja sam uzeo veliku za dvorište, verovatno imaju i manje, ne znam za šta ti treba. To što izgleda dobro ili loše na internetu ne mora ništa da znači, raspitaj se najbolje kod majstora ako znaš nekog poutdanog
 
Odlucili smo se za njih. Za sada deluje veoma korektno sve, javicu utiske kad sve bude gotovo. Hvala najlepse na preporuci.
Hajde javi i ako može kada dođu na ugradnju pitaj da li rade pranje istih (da ih skinu i operu). Moje se dobro drže, ali sledeće godine će biti 5 godina pa već razmišljam da ih možda operem, pošto su teleskopske i idu unapred pa pada prašina i poneki golub ostavi podsetnik :rolleyes:
 
Momci koji su dosli na ugradnju kazu da ne znaju za tu opciju. Znaju samo za opciju menjanja platna 🫤
 
Inace, ne napisah. Vrlo smo zadovoljni saradnjom. Merenje, dogovor, ugradnja, sve je super proslo. Rokovi ispostovani, majstori koji ugradjuju pristojni, pedantni i cisti. Za svaku preporuku.
 
@Jezic jel može neka informacija u vezi cene sa ugradnjom?
 
Moze, naravno.
Tenda 280x200, slicna kao ova sa slike, sa motorom, daljinskim i senzorom za vetar je izasla oko 1300e sa ugradnjom.

1684955638351.png
 
Ahahah, koja je verovatnoca?!?! 🤣🤣🤣
Bila je na sajtu, pa je zavrsila ovde. Ocigledno imamo slican ukus 🤣

Mozda i mogu, mi smo pricali samo sa majstorima koji su dosli na ugradnju o tome. Oni su se maltene zbunili pitanjem.
Mozda vlasnik zna nesto vise i voljan je da pruzi tu uslugu.
 
Ja pitaofirmu gde sam kupio tende Luna cerade , rekli su i da ne peru platna

IMa i na sajtu

Kako se tende održavaju?​

Platno za tende se ne preporučuje da se pere, naročito ne u mašini za pranje veša ili u hemijskoj čistionici. Pre svega, jer na taj način platno gubi impregnirani sloj, UV zaštitu, kao i antifungicidni premaz, koji služi za sprečavanje pojave plesni-budji na tenda platnu.
 
Moze, naravno.
Tenda 280x200, slicna kao ova sa slike, sa motorom, daljinskim i senzorom za vetar je izasla oko 1300e sa ugradnjom.

Pogledajte prilog 162732
Postovani, i ja hocu da ugradim slicnu tendu, malo duzu otprilike 350x200.
Kako ste resili strujni prikljucak za motor? Provukli kabel kroz zid pa povezali u stanu ili nesto drugo? Kolika je snaga motora? Planiram da kompletno renoviram stan pa bih unapred izveo instalaciju koja je potrebna za tendu...
Hvala.
 
Imali smo postojecu strujnu uticnicu na terasi, i tenda je dosla sa kablom i standardnim utikacem (kao bilo koji kucni uredjaj). Kanalicama smo sproveli kabl do utikaca i to je to. Ne znam kolika je snaga motora.

Sto se tice dirketnog izvoda instalacije, mozda najbolje da se cujete sa majstorima, pa da vam oni preporuce sta je najbolje uraditi. Mozda je zgodna opcija ostaviti uticnicu blizu plafona (kao sto se nekad radi za klime).
 
Hvala.
Po meni to nije najbolje resenje, na terasi pada kisa, zimi sneg, itd. Potrebna je industrijska uticnica IP67 itd. U dogovoru sa dobavljacem on je predlozio direktan izvod kabla koji se opet povezuje direktno sa motorom tende i sve se posle zastiti kanalicama tako da nijedan mm kabla ili spoja ne ostaje nezasticen prtiv prskanja i prasine.
Pozdrav.
 
Vrh