Odlucili smo se za njih. Za sada deluje veoma korektno sve, javicu utiske kad sve bude gotovo. Hvala najlepse na preporuci.Ja sam uzimao pre 4 godine preko ovih https://lukicrolet.rs/ skroz ok je bila saradnja
Hajde javi i ako može kada dođu na ugradnju pitaj da li rade pranje istih (da ih skinu i operu). Moje se dobro drže, ali sledeće godine će biti 5 godina pa već razmišljam da ih možda operem, pošto su teleskopske i idu unapred pa pada prašina i poneki golub ostavi podsetnikOdlucili smo se za njih. Za sada deluje veoma korektno sve, javicu utiske kad sve bude gotovo. Hvala najlepse na preporuci.
I kod mene može zamena platna (važno je i ovo: Koristi se PVC cerada gramaže 520g/m2 ili 600g/m2). JOš je rano da ga menjam dobro izgledaMomci koji su dosli na ugradnju kazu da ne znaju za tu opciju. Znaju samo za opciju menjanja platna
Hmm, bio sam ubedjen da moze da se skine i opere, bar vidim to na netu da neki drugi nude.Momci koji su dosli na ugradnju kazu da ne znaju za tu opciju. Znaju samo za opciju menjanja platna
Kako se tende održavaju?
Platno za tende se ne preporučuje da se pere, naročito ne u mašini za pranje veša ili u hemijskoj čistionici. Pre svega, jer na taj način platno gubi impregnirani sloj, UV zaštitu, kao i antifungicidni premaz, koji služi za sprečavanje pojave plesni-budji na tenda platnu.
Postovani, i ja hocu da ugradim slicnu tendu, malo duzu otprilike 350x200.Moze, naravno.
Tenda 280x200, slicna kao ova sa slike, sa motorom, daljinskim i senzorom za vetar je izasla oko 1300e sa ugradnjom.
Pogledajte prilog 162732