Šta je novo?

Taksi (Taxi) prevoz

Lica putnika neće biti objavljena, ukoliko je negde prikazano lice taksiste i ono će biti obrisano.

Pa već si dozvolio lice taksiste kad je neko okačio Prentinu reakciju d**** koji ga je proziva dok smo strajkovali.

Onda obrisi klip sa Prentom na štrajku kad mu je ostala kvaka u ruci.

Nisam ja cinkaros, kao što si video moj post i obrisao, tako vidi i drugi koji nije u skladu za propisima foruma.

:sesir:
Uklonjeno brže nego što je postavljeno...
Bratija je to...

Prilozi

• Screenshot_20210204_164517.jpg
    Screenshot_20210204_164517.jpg
    359,4 KB · Pregleda: 2.138
Vise njih im je poslalo (Efektivi) dopis sa objasnjenjem kako su ostali prevareni i uskraceni za vise hiljadite zarade.
Ali sve je bilo u pisanoj formi.
ITovci koje angazuje doticna tuzena, postavljaju algoritme, tako podesene, da cim se negde u pisanoj formi pojavi njihovo ime, oni odmah reaguju i takve anti-reklamne objave brisu.

Bilo je takvih slucajeva i na ovom forumu, ali ono sto se ne spominje to kao da se nije ni desilo.

Zato je najbolje objave postavljati, a to dosta njih i sada koristi, u obliku slike tj. attach.
Ovo postaje pravilo i za mnoge druge oblasti kod kojih zelis nesto da izneses u javnost a sto se o kojima govoris nece svideti.

.. ako se zamenik dokopa tog algoritma, biT će pobrisano barem pola postova na ovome divnom mestu .. :cry:

Vesić za sutra najavio vakcinaciju taksista

Goran Vesić najavio u programu Studija B da će sutra na Beogradskom sajmu biti vakcinisana prva grupa beogradskih taksista, koji su se Skupštini grada prijavili za vakcinaciju. Zamenik gradonačelnika kaže i da će Beograd glasati protiv svake odluke o skraćenju radnog vremena.

– Grad Beograd pozvao je beogradske taksiste, koji imaju licence za rad, da se prijave za dobrovoljnu vakcinaciju. Doneli smo odluku da se taksistima omogući prioritetno vakcinisanje jer su uslovi u kojima rade takvi da je nemoguće obezbediti propisanu epidemiološku distancu, kao i zbog toga jer su svakodnevno u kontaktu sa velikim brojem klijenata, od kojih neki mogu da budu zaraženi. Zato smo odlučili da zatražimo da ovi ljudi budu prioritetno vakcinisani, te će sutra biti vakcinisano prvih 250 taksista – objasnio je Goran Vesić.

Gostujući u jutarnjem programu Studija B, zamenik gradonačelnika Beograda rekao je da su se iz Gradske uprave Grada Beograda i komunalnih preduzeća do sada vakcinisale 5.932 osobe, dok će narednih dana isto učiniti još njih 650.

– U gradskim službama i komunalnim preduzećima za vakcinaciju se prijavilo skoro 14 hiljada ljudi. Vakcinisani su zaposleni u komunalnim službama, počev od zaposlenih u Vodovodu, Gradskoj čistoći, Zelenilu i Komunalnoj miliciji. Vakcinisani su takođe i vozači GSP-a, gerontodomaćice, zaposleni u centrima za socijalni rad, vaspitačice, oni koji rade na šalterima i imaju najviše kontakta sa strankama, u inspekciji i drugi. Osim toga, Beograd je jedini grad na svetu koji je kao prioritetne grupe za vakcinisanje odredio zaposlene u ustanovama kulture, ali i taksiste. Juče smo trgovinskim lancima ponudili da se njihovi zaposleni, a pre svega kasirke, vakcinišu prioritetno, a na isti način radimo sa hotelima i ugostiteljskim objektima. Hvala Bogu, zahvaljujući naporima predsednika Vučića, vakcina ima dovoljno za sve – naveo je Vesić.

izvor: studio B

Ja sam svoju vakcinu ustupio predsedniku i uredno poslao mejl(odgovorio na njihov gde su mi ponudili mogućnost prioritetne vakcine) sa izjavom o ustupanju.

Mislim da svi treba da podrzimo legalne taksite.
Nikada ne treba da koristimo usluge CarGo.
Nisu ni osigurani kao javni prevoznici i nelegalni su.

To su beše oni kojima je cena vožnje preniska pa zbog toga blokirali čitav grad na nedelju dana?

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=825096#p825096:3mkpza7g je napisao(la):
solecar » Sat Feb 20, 2021 11:05 pm[/url]":3mkpza7g]To su beše oni kojima je cena vožnje preniska pa zbog toga blokirali čitav grad na nedelju dana?
Sole Care jesu li ovo ti isti ljudi: Taksi humanost na delu – besplatan prevoz za sve medicinske radnike 24 sata
https://rs.n1info.com/vesti/a581516-tak ... e-24-sata/

Ako je problem ??
Nije do njih do tebe je.
Ti biras sa kime ces da se vozis i kome ces svoj novac ostaviti.
Biraj za sebe kada placas !!

Ja tako radim kad uslugu koristim.
:kk:

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=825096#p825096:rbgjilbs je napisao(la):
solecar » Sub Feb 20, 2021 11:05 pm[/url]":rbgjilbs]To su beše oni kojima je cena vožnje preniska pa zbog toga blokirali čitav grad na nedelju dana?
Ne, to beše oni što se bore za sprovođenje zakona...
Kamo sreće da ima takvih i u drugim delatnostima..

Ako je proble što se povećava broj zaraženih koronom, to nije do onih koji su omogućili nesmetani odlazak na planine i odmarališta, te puštanje i slikanje sa gondolom, nego je do onih koji su u kilometarskom redu čekali da se provozaju tom gondolom.

Kada koristim gradski prevoz, mogu da biram il' ću peške ili sa njim.

Kada čujem kako taksisti nagrnu u glas sa pričama kako se bore za sprovođenje zakona, a najbitnije im je da im je da im cena po km bude što veća, i da ne postoji Car: Go, samo mogu da se :lool:. A vi sad slobodno krenite da objašnjavate kako Car: Go nije legalan, kako ja imam nešto protiv vas i slične floskule koje ste naučili i ponavljate ih kao papagaji.

Ma ti nam uopšte nisi ciljna grupa, mi nigde nismo naveli da tražimo povećanje cene usluga, ne znam zašto imaš potrebu da lazes!?

https://cuvarivatre.org/2021/02/21/pozi ... e-cargo-a/

solecar »

Kada čujem kako taksisti nagrnu u glas sa pričama kako se bore za sprovođenje zakona, a najbitnije im je da im je da im cena po km bude što veća, i da ne postoji Car: Go, samo mogu da se :lool:. A vi sad slobodno krenite da objašnjavate kako Car: Go nije legalan, kako ja imam nešto protiv vas i slične floskule koje ste naučili i ponavljate ih kao papagaji.

E još kad bi mogao da koristiš busplus kako bi se vozio taksijem, to bi bilo super....

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=825180#p825180:ri9wbpvj je napisao(la):
BATICA » 21 Feb 2021 04:28 pm[/url]":ri9wbpvj]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=825096#p825096:ri9wbpvj je napisao(la):
solecar » Sub Feb 20, 2021 11:05 pm[/url]":ri9wbpvj]To su beše oni kojima je cena vožnje preniska pa zbog toga blokirali čitav grad na nedelju dana?
Ne, to beše oni što se bore za sprovođenje zakona...
Ha, taksisti i poštovanje zakona!
:lol:
PS. Čast izuzetcima.

Ha, koji bi da se vozi za 2e u novom taksi vozilu..da usput jede pljeskavicu i svrati do trafike da popije pivo...
I još da mu metro stanica bude u njegovoj ulici...

Sinoc prolazim pored BAS-a, u redu stoje legalni i nelegalni (bez TX tablica sa sve tablom udruzenja), svi caskaju prijateljski.

Bitno da je Car:GO problem.

Vrh