Pule sve se razumemo. Stime sto ja ovom coveku verujem koliko verujem i Vucicu (znaci nista
) Znam ja da nije sjajno voziti za CarGo i da zivot na tockovima nije idealan, al isto tako nije ni sjajno raditi u trafici za 15,16k, isto tako nije sjajno ni raditi kao cistac ulica za istu sumu novca i ima tu jos brdo slucajeva...
E sad imamo tu jednu stvar koja meni nikako neulazi u glavu. Taxisti se bune da zaradjuju crkavac za zivot, CarGo vozaci se bune da isto tako zaradjuju i da ih izrabljuju, sto onda ne nadju druge poslove, ima oglasa po gradu gde se traze razne usluge za mnogo vece pare. Sto ne nadju drugo zanimanje, nego CarGo vozaci pljuju CarGo po novinama a Taxisti blokiraju grad.
Ja dok sam bio na fax-u a i posle toga iznajmljivao PlayStation3 (kasnije i PS4) sa tri PS3 konzole ja sam mesecno uzimao 500,600eura, trosio sam sa Opel Corsom ( i to tek posle 2godine jer sam od iznajmljivanja kupio taj auto, a do tad GSP koristio) oko 100eura goriva ostajalo mi min 400eura mesecno. A da mi je to bio full time posao ja bih imao sigurno 10tak konzola i uzimao mesecno min 2soma eura. Znaci ima posla za onog ko zeli da radi, samo je pitanje da li zelis da imas gazdu ili da ti budes gazda.
Takodje znam dosta slucajeva gde taxisti nece da te voze na kratke relacije i onda kad nema para ajde mi da blokiramo grad e tu je jos jedan problem, sto ne blokiraju grad ljudi koji rade u trafici, u gradskoj cistoci i ...
Takodje znam taxistu kome sam iznajmljivao PS3 za njegovog sina, covek mi pricao kako radi, kaze ujutru radim od 7,8 radim do 10,11, posle dodjem kuci dremka rucak i izadjem oko 3,4 radim do 5,6 i kuci i imam sasvim solidnu platu. ( Ja ti kazem da su ovo reci taxiste, da li ces ti meni verovati to je sad pitanje)
Da li je Vladimir Savic koji je vodja porketa za bezbednu Srbiju malo cesljao taxiste da istrazi tipa koliko taxista je robijalo, koliko taxista je imalo saobracajnih nezgoda i ... Imamo istu pricu gde sam taxistu zamolio da mi stane da kupim shish cevap posle grada pitam njega hoce li on, kaze moze, uzmem nama dvoici shish cevap, on ispod sedista vadi pivo, kaze da zalijemo uz shish cevap.
I na sve ovo Taxisti su uradili fenomenalan marketing CarGo-u, oni nisu ni svesni toga. Na sve to koliko je bilo taxi divljaka sa kojima su se taxisti druzili, sve super bla bla bla dok nije dosao CarGo, mnogo vise nego sto sad CarGo ima vozila... Sto ti isti taxisti nisu protestovali protiv divljih taxista i blokirali grad? E to meni ne ulazi u glavu.