bgprevoz.rs
suzivo.com
Prosto ne radi, pokušavao više puta da sviram i blicam, većinu apsolutno nije briga.@Vinča307
А зашто просто не можеш стати иза њих и набити се на сирену. Вероватно ће отићи под притиском
Da li si ti realna sta pises ja ne verujem,U pravu je, taxi stanica je 300 metara niže, nema potrebe da se u radijusu od 500 metara vrši istovar / utovar putnika bilo gde van taxi stanice, valjda se i zato zove stanica. Pritom ih u centru ima na baš dosta lokacija.
Izuzetak bi bile osobe sa invaliditetom i ostalim smetnjama, ali to je nešto drugo. Ja sam svakog jutra na tom pravcu i problem je zaista veliki u ometanju saobraćaja, jer mušterije mrzi da protegnu 200 metara noge, a utiče na saibraćaj mnogo.
Pa ko ti dodje na yandex,ako nije taxi?Иначе хтео бих да похвалим Јандекс такси и удружења која раде за исте. Сваки пут сам платио колико је апликација проценила, можда неких 100 дин горе-доле. Више нећу звати такси никад.
Nije ni zbog toga,nervozan je zbog ispita "poznavanja grada"..Nisi ti Vinca307 nervozan zbog taksista na koje mozes da istreses sav svoj bes koji ti se nakupio, dok u saobracaju vozeci dugacki zglobni autobus, i moras da savladas mali kruzni tok koji je neko drugi besmisleno osmislio. Dok prostora za manevar imas kao u kutiji sibica.
Tu lezi poenta, ne samo tvog nezadovoljstva nego i njihovog i mnogih drugih.