srdjanprpa
Advanced
- Učlanjen(a)
- 19.07.2017.
- Pohvaljen
- 8.206
Da li moze da se izostri slika tabla da se vidi broj ako je prava naxi tabla?
Mislim da je 186 al ne mogu da tvrdim.
Da li moze da se izostri slika tabla da se vidi broj ako je prava naxi tabla?
Kako bre ne postoje zakonski razlozi za pritvor...?MUNJEVITA AKCIJA POLICIJE: Uhapšen napadač koji je pijan tukao taksistu kod Kalenić pijace! Muškarac M.R. uhapšen je zbog sumnje da je brutalno... | By Serbia Live - Beograd | Facebook
MUNJEVITA AKCIJA POLICIJE: Uhapšen napadač koji je pijan tukao taksistu kod Kalenić pijace! Muškarac M.R. uhapšen je zbog sumnje da je brutalno...fb.watch
Mladić koji je prebio taksistu: Priznao sve, pa mu ukinuto zadržavanje
Mladić M.R. koji je brutalno prebio taksistu kod Kalenić pijace, saslušan je danas u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva, prilikom čega je priznao krivicu i istakao kako je bio pijan. Nisu postojali zakonski razlozi za predlaganje pritvora, te je napadaču ukinuto zadržavanje, saopštilo...nova.rs
Mislim da nije originalna tabla tj. jeste ali izbrisni br. tel. kav i naziv taksi udruženja...znači ukradena i samo sličnaDa i meni se cini, provericu o čemu se radi naxis je tabla nije kopija regularan je 101%.
Mozda je stavio tablu na privatni auto..?Da upravu je @BATICA 186 je sivi mercedes e211 naravno regularan ili je ovo drugi broj broj.
Ne verujem, on je ozbiljan stariji čovek, eventualno ako nije imao neku havariju pa dok to ne reši vozi ovaj auto.Mozda je stavio tablu na privatni auto..?
Konkretno ja sam se čuo sa kontrolorima i proverili taj broj.Ovaj nije bio toliko stariji izmedju 30-40 godina.
@Mare81 jel vi prijavite ovo nekom, tipa naxi drustvu ili policiji ili ... ?
Sa 65 na 80 i druga sa 85 na 100.@BATICA znaci smanjen start za 30 din a kilometraza povecana sa 73 na 80 din za 1 tarifu? Jel ce to biti i konacna odluka ?
Sta vam vise odgovara, ovo ili onaj prvi predlog?nove cene taksi prevoza....zvanične