Vidur » Čet Sep 09, 2021 11:22 am[/url]":2m3mq1q7]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=878850#p878850:2m3mq1q7 je napisao(la):
BATICA » Čet Sep 09, 2021 12:00 pm[/url]":2m3mq1q7]Tako je to kad kukate kako je taksi skup, hoćete da se vozite u novim kolima 15k + za 2-3e e pa to ne može..
To može u vozilima od 2-3000e
Mnogo puta do sada sam napisao da taksi prevoz nije uređen i da mora mnogo toga da se promeni.
Ali na to što su uGradu,Državi gluvi, korumpirani pa ne žele da sistematski problem reše, a taj problem nelegalnog prevoza, lopova traje više od 30god
Sve bi to moglo da se reši za 10 DANA primenom postojećeg Zakona..
Ali taksisti su krivi zato što je tako stanje i sao kukaju(kako vi kažete)
Po Vama taksisti treba da reše te probleme
problem je i sto mnogi od taksita imaju 1000-1500 € cisto mesecno, a to je nerealno za Srbiju
mnogi profesori, sudije, a pogotovo lekari nemaju ni polovinu toga sto je uzas, pogotovo sto neki od tih su godinama , a neki i vise od 10 godiba ucili dan i noc
Imate kupljenu srednju ( vecina) morate da smanjite apetite. Kolio sam upoznat ranije vam ni poznavanje grada nije bilo potrebno.
Meni je oduvek bilo cudno kako neko ko ima cisto 1500 € moze sebi da dozvoli da se vozi u krntiji. Ono kao, vodite racuna o svojim ledjima i ostalim posledicama koje bi znatno bilo umanjene da vozite normalne automobile.
Takodje je i strasno sto retko ko sada u cargo ima ugovotlr, al jbg kad bi motali jos 16300 da placaju drzavni niko ne bi vozio