Šta je novo?

Taksi (Taxi) prevoz

Jedna domaća kompanija za pomoć na putu po navodima deseta vozača sa kojima sam pričao proteklih meseci rade na crno, pa čak i ti nesretni vozači to jest partneri iznajmljuju automobile za nekoliko hiljada dnevno od poslodavca koji nije poslodavac. Sve u svemu užasna priča.

Jel imaju aplikaciju? Ne znam zašto se čudite, pa sve je krenulo sa Nacionalnim taxi-em ako se sećate, isti model samo nije bio digitalan.

Vučko je mislio na Cargo a ne znam na koga si ti mislio

Da, ali velika razlika u poslovanju
Nacionalni taksi je bio legalan
Vozači sa taksi dozvolom, legalni ugovori..
I propali su zato što cena nije bila isplativa za rad sa novim vozilima....
Bilo oko 250 novih vozila, opel astre karavan i vektre limuzine metalik sive
Imali moderne taksimetre sa štampačem..
Velika lova uložena u to vreme jer i tad se pričalo kako taksisti zarađuju po 1000e za par sati..

Ps
Neko gore spomenu kako su taksisti licemeri, pa eto ja mislim da ih ima više na ovoj temi a da nisu taksisti jer nikad nisu plju, plju po cargo kao po taksistima za iste stvari koje ne valjaju ni kod jednih ni kod drugih
Već su cargo dizali u nebesa, kao domaću kompaniju....kojima eto ne daju taksisti da posluju..

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=878758#p878758:3fq59g94 je napisao(la):
BATICA » Čet Sep 09, 2021 2:00 am[/url]":3fq59g94]
Ps
Neko gore spomenu kako su taksisti licemeri, pa eto ja mislim da ih ima više na ovoj temi a da nisu taksisti jer nikad nisu plju, plju po cargo kao po taksistima za iste stvari koje ne valjaju ni kod jednih ni kod drugih
Već su cargo dizali u nebesa, kao domaću kompaniju....kojima eto ne daju taksisti da posluju..
To se dragi gospodije Bjelicu zove uvidjanje greske i promena stava u skladu sa realnim stanjem. Nesto za sta ti i kolektiv koji predstavljas nikada necete biti sposobni. Ne mislim sad na sve taksiste, nego na tebe i one koje ti i Vukojevic predstavljate. Posto 30 godina samo kukate i kukate i kukate i radite iste stvari a ocekujete drugacije rezultate i podrsku od drustva. I 30 godina ste ubedjeni da 2 miliona ljudi gresi ili vam nesto duguje, a vas 2.000 ste jedini u pravu.

Kao sto rekoh, ubi me neizvesnost ko ce vam biti dezurni krivac i kocnicar jednog dana kad CarGo capne ili se sroza na saku jada i limo servis. Znajuci vas, verovatno cete poceti medjusobno da se glodjete. Sve cete uraditi, samo reci nekad nekome "hvala", "izvini" , "menjamo stav", to nikad. Zato i prolazite tako kako prolazite.

Juče kod starog merkatora vidim taksistu, vozi karavan 206 star 20+ godina i nosi dres Milana neki iz osamdesetih, devedsestih.

Tako je to kad kukate kako je taksi skup, hoćete da se vozite u novim kolima 15k + za 2-3e e pa to ne može..
To može u vozilima od 2-3000e

Mnogo puta do sada sam napisao da taksi prevoz nije uređen i da mora mnogo toga da se promeni.
Ali neke licemere to ne zanima niti lupe lajk jer nisam dovoljno plju plju po taksistima..
Ali na to što su u Gradu,Državi gluvi, korumpirani ili nešto treće pa ne žele da sistematski problem reše, a taj problem nelegalnog prevoza, lopova traje više od 30god licemeri prebacuju na taksiste.. oni su krivi..
Sve bi to moglo da se reši za 10 DANA primenom postojećeg Zakona..
Ali taksisti su krivi zato što je takvo stanje i samo kukaju(kako vi licemeri kažete)
Po Vama taksisti treba da reše te probleme
A neki licemeri koji podržavaju nelegalan prevoz za to krive taksiste koji pošteno obavljaju taksi prevoz..
Isti ti licemeri znaju da je taksi skup i hvalili inovativnu pomoć kako su jeftiniji, bolji, domaća kompanija ali ih uopšte nije zanimalo kako to oni posluju.. jer njima je jeftinije, bolje

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=878850#p878850:sa9u0uig je napisao(la):
BATICA » Čet Sep 09, 2021 12:00 pm[/url]":sa9u0uig]Tako je to kad kukate kako je taksi skup, hoćete da se vozite u novim kolima 15k + za 2-3e e pa to ne može..

Mnogo puta do sada sam napisao da taksi prevoz nije uređen i da mora mnogo toga da se promeni.
Ali na to što su uGradu,Državi gluvi, korumpirani pa ne žele da sistematski problem reše, a taj problem nelegalnog prevoza, lopova traje više od 30god
Ali taksisti su krivi zato što je tako stanje i sao kukaju(kako vi kažete)

problem je i sto mnogi od taksita imaju 1000-1500 € cisto mesecno, a to je nerealno za Srbiju
mnogi profesori, sudije, a pogotovo lekari nemaju ni polovinu toga sto je uzas, pogotovo sto neki od tih su godinama , a neki i vise od 10 godiba ucili dan i noc

Imate kupljenu srednju ( vecina) morate da smanjite apetite. Kolio sam upoznat ranije vam ni poznavanje grada nije bilo potrebno.
Meni je oduvek bilo cudno kako neko ko ima cisto 1500 € moze sebi da dozvoli da se vozi u krntiji. Ono kao, vodite racuna o svojim ledjima i ostalim posledicama koje bi znatno bilo umanjene da vozite normalne automobile.

Takodje je i strasno sto retko ko sada u cargo ima ugovotlr, al jbg kad bi motali jos 16300 da placaju drzavni niko ne bi vozio

Tvoja zabluda je fantastičan..
1500e čisto(ej 6000din dnevno čisto, 30dana) jbt pa stvarno.. ludi taksisti voze krševe a toliko zarađuju
Dobro je da ti znaš koliko taksista zarađuje.. dobro da nisi napisao a pritom nose peškire oko vrata..
Živi u zabludi svojoj..

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=878857#p878857:2ko3d6fr je napisao(la):
BATICA » Čet Sep 09, 2021 12:30 pm[/url]":2ko3d6fr]Tvoja zabluda je fantastičan..
1500e čisto(ej 6000din dnevno čisto, 30dana) jbt pa stvarno.. ludi taksisti voze krševe a toliko zarađuju
Dobro je da ti znaš koliko taksista zarađuje.. dobro da nisi napisao a pritom nose peškire oko vrata..
Živi u zabludi svojoj..

To za peskir mi se desilo pre jedno 10 godina hahahah
Pa sta znam, u februaru prosle godine vozac u cargo mi pokazao 137.000 je imao za nedelju dana, vecinom je mini vozio, postrsnja od 3,5 do 5 l. Do 60k prometa njemu ide 23500 sa njihovim gorivom posle toga 50-50% sa vozacevim gorivon sto znaci da je on zaradio oko 50.000 cisto znaci. Kad uzmemo vase cene, pogotovo voznje nocu , pogotovo sto sve ide vama znaci da je realno i da oni koji su neradnici dolaze lako do para.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=878857#p878857:2n4ppfjj je napisao(la):
BATICA » 09 Sep 2021 12:30[/url]":2n4ppfjj]Dobro je da ti znaš koliko taksista zarađuje... dobro da nisi napisao a pritom nose peškire oko vrata..
Dobro je i da ti znaš kako su se ljudi vraćali kući nakon vaših protesta i da je to bilo normalno...

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=878855#p878855:2m3mq1q7 je napisao(la):
Vidur » Čet Sep 09, 2021 11:22 am[/url]":2m3mq1q7]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=878850#p878850:2m3mq1q7 je napisao(la):
BATICA » Čet Sep 09, 2021 12:00 pm[/url]":2m3mq1q7]Tako je to kad kukate kako je taksi skup, hoćete da se vozite u novim kolima 15k + za 2-3e e pa to ne može..

Ali na to što su uGradu,Državi gluvi, korumpirani pa ne žele da sistematski problem reše, a taj problem nelegalnog prevoza, lopova traje više od 30god
Ali taksisti su krivi zato što je tako stanje i sao kukaju(kako vi kažete)

problem je i sto mnogi od taksita imaju 1000-1500 € cisto mesecno, a to je nerealno za Srbiju
mnogi profesori, sudije, a pogotovo lekari nemaju ni polovinu toga sto je uzas, pogotovo sto neki od tih su godinama , a neki i vise od 10 godiba ucili dan i noc

Imate kupljenu srednju ( vecina) morate da smanjite apetite. Kolio sam upoznat ranije vam ni poznavanje grada nije bilo potrebno.
Meni je oduvek bilo cudno kako neko ko ima cisto 1500 € moze sebi da dozvoli da se vozi u krntiji. Ono kao, vodite racuna o svojim ledjima i ostalim posledicama koje bi znatno bilo umanjene da vozite normalne automobile.

Takodje je i strasno sto retko ko sada u cargo ima ugovotlr, al jbg kad bi motali jos 16300 da placaju drzavni niko ne bi vozio
Ja za 1.000e mesečno 25 radnih dana samo noćnog rada (ulaganje u sebe i auto) ne bi ni bio taksista pre bi bio vatrogasac, vozač hitne, skiper...

Možda će i tradicionalna taksi udruženja moći da, uz subvenciju Vlade RS, kupe automobile od Car:Go-a
https://www.b92.net/automobili/vesti.ph ... id=1920150

Koliko vidim oni postaju i neki vid distributera automobila?

PS: Pre neko veče sam se posle duže vremena vozio taksijem tj. Car:Go (meni je to isto). Čist automobil, kulturan vozač. Plaćanje karticom (vožnja i tip). Sve OK. Ocena 5.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=878925#p878925:1j82faxi je napisao(la):
sjcam » Čet Sep 09, 2021 1:53 pm[/url]":1j82faxi]Možda će i tradicionalna taksi udruženja moći da, uz subvenciju Vlade RS, kupe automobile od Car:Go-a
https://www.b92.net/automobili/vesti.ph ... id=1920150

Koliko vidim oni postaju i neki vid distributera automobila?

PS: Pre neko veče sam se posle duže vremena vozio taksijem tj. Car:Go (meni je to isto). Čist automobil, kulturan vozač. Plaćanje karticom (vožnja i tip). Sve OK. Ocena 5.
Ne znam sta ti je smesnije od ova dva posta.. :D

Što je najgore ne znam ni ja
Sećaš se kakve plaćene članke su imali u novinama...

Obzirom ko je vlasnik cargo-a, ne da ce da postane legalan, nego verovatno i monopolista sto se taxi prevoza tice. A vi taksisti nemojte, na Andricev venac, da ometate preCednika...

Sta li je ovo u donjem desnom uglu u redu gde se bira klasa vozila??
d2ad36f52a21b9c4b9b6e8d7b7cb0e03.jpg

Ocigledno je da ti ne koristis cargo
Nadam se ni taksi,jel pises o necemu o cemu nemas pojma

Cargo ne koristim sigurno, ovo je ss sa ortakovog telefona, a taxi koristim i nije mi jasno sta tebi nije jasno?

Sent from my moto e(7) using Tapatalk

Nije mu jasno zašto ne podržavamo taksiste, zašto pišemo loše o njima, izmišljajući pritom, zašto se douševljavamo sa Car: Go...

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=879085#p879085:3w5ahb9h je napisao(la):
Misha V » Pet Sep 10, 2021 12:06 am[/url]":3w5ahb9h]Cargo ne koristim sigurno, ovo je ss sa ortakovog telefona, a taxi koristim i nije mi jasno sta tebi nije jasno?

Sent from my moto e(7) using Tapatalk
Kupili su alfa taxi(verovatno svesni kraha sa nelegalnim prevozom koji obavljaju) , pa možeš da izabereš i opciju taxi.

Fali samo da drugi, veci bata "kupi" jos par udruzenja, i sve ovo vise vam nece biti za zaje*******anciju.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zašto CarGo ne posluje u Kragujevcu, Nišu, N. Sadu... itd

Vrh