Šta je novo?

Taksi (Taxi) prevoz

Na Aerodromuje u pitanju sema koja se radi izmdju taksista kriminalaca i visokih funkcionera komunalne i obicne policije.
Stvar moze da se resi za par sati, ali ekipa kriminalaca na Aerodromu jako je vazna nasoj vlasti.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=877124#p877124:prohfxdp je napisao(la):
wexy » Pet Sep 03, 2021 1:36 pm[/url]":prohfxdp]A neki protest i grad da blokirate oko toga, nista a?
To bi građani trebalo da urade, mi regularni taksisti ionako imamo posla na aerodromu.

Cudo jedno, uglavnom imate problem i razlog za protest zbog konkurencije s kojom gradjani nemaju problem.

Ima tu nesto..

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=877227#p877227:3qek28op je napisao(la):
wexy » Pet Sep 03, 2021 6:12 pm[/url]":3qek28op]Cudo jedno, uglavnom imate problem i razlog za protest zbog konkurencije s kojom gradjani nemaju problem.

Ima tu nesto..
To ti i kažem svako neka radi na rešavanju svog problema..

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=877124#p877124:21y3n412 je napisao(la):
wexy » Pet Sep 03, 2021 2:36 pm[/url]":21y3n412]A neki protest i grad da blokirate oko toga, nista a?

Duhovito nema sta.....
Da neces mozda da organizujemo protest da metro stanica bude u tvojoj ulici .....
Kazi,sve znas...korisnice usluge taxi prevoza....

ps
Ko bi Vam ugodio...

Na primer..tj.
Nama bi ugodila Komunalna milicija,Saobracajni ispekori kada bi sprovodili zakon...
1.Uklonili regularne taksi lopove
2.Uklonili nelegalan javni prevoz putnika

ps
A Grad Beograd doneo odluku o...
1. Jedinstvenoj krvnoj oznaci (bela boja vec usvojena) kao i jedinstven call centar i App za narucivanje taksi prevoza.
2. Svako vozilo da ima pos terminal za platne kartice
3. Stampani racun,br. predjenih km,vreme trajanja voznje...itd (normalno taksimetar povezan sa stampacem racuna)

To bi bilo dovoljno da budu zadovoljni kako korisnici taksi prevoza tako i taksisti.
Ali......ali... :violina:

To bi i nama korisnicima ugodilo.

Sent from my moto e(7) using Tapatalk

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=877681#p877681:27zjomoe je napisao(la):
Misha V » Ned Sep 05, 2021 2:20 pm[/url]":27zjomoe]To bi i nama korisnicima ugodilo.

Ma ne opet bi ste našli zamerku, što je jelkica u novom autu sa mirisom vanile, kad Vi volite borovinu..

Važno da ste vi ustanovili da bi i nakon tih poboljšanja korisnici od kojih živite nalazi zamerke i ništa drugo.

Vidiš kako znaš, normalno kad polaziš od sebe, tako je to...

Meni je bolje da ima vise udruzenja.
Svako od njih ima poseban shmek.

Meni je boja taksija nevažna, ali voleo bih da postoji jedna aplikacija preko koje mogu da pozovem (i platim) bilo koji legalan taksi u Beogradu i ocenim vozača.

To je bukvalno sve što želim, i jedina stvarna inovacija Ubera, CarGo-a i ostalih izrabljivača radnih ljudi je ta sigurnost koju ti daje.

Mare81":11pc31g2 je napisao(la):
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=877681#p877681 je napisao(la):
Misha V » Ned Sep 05, 2021 2:20 pm[/url]":11pc31g2]To bi i nama korisnicima ugodilo.

Ma ne opet bi ste našli zamerku, što je jelkica u novom autu sa mirisom vanile, kad Vi volite borovinu..
Ne znam sta bih ti rekao, mozda da trazis zastitu od drzave protiv zalbi musterija...

Sent from my SM-T555 using Tapatalk

Nemate pojma kakve sve zahteve postavljaju stranke kada naručuju taksi vozilo...

jovanovm ]Meni je boja taksija nevažna, ali voleo bih da postoji jedna aplikacija preko koje mogu da pozovem (i platim) bilo koji legalan taksi u Beogradu i ocenim vozača.
Ali isto tako da i taksista tebe oceni... Naplati ti ako se ne pojaviš a naručiš vožnju ili je naručiš pa otkažeš....
I da, nema vožnje ispod 4e na poziv

Naravno, ocenjivanje u oba smera. Ako otkažeš u roku od ne znam 60 sekundi ili šta god, ne naplati ti (ipak dolazi do grešaka). Sve posle toga ti naplati, kao i kad se ne pojaviš. Naplati ti čekanje duže od 3 minuta, itd. Mislim to je sve OK, tako i funkcionišu ove aplikacije.

Što se cena tiče, nek to vozači sami biraju.

mini klasa sad u cargo minimalna cena 399+98 din za troskove aplikacuje.. I opet nema vozila ...

Pada u vodu ono cuveno da se ljudi voze cargom zbog cene.

Anegdotalno, ne znam nikog ko se CarGom vozi zbog cene. Svaka osoba koju znam se vozi zbog sigurnosti i pouzdanosti usluge, lakoće plaćanja. Sektor tržišta koji pazi na cenu se vozi prevozom.

Mislim da se ljudi voze sa CarGo zbog snobizma.
U CarGo osecaju se "iznad" vozaca, jer ih voze nesrecnici koji nemaju bolju uopciju.
Privlaci ih i ime "CarGo". Mnogi ne znaju engleski pa ono "Car" vide kao titulu (imperator). ne razmisljaju sta dobijaju kada na srpskom procitaju i drugi deo imena te nelegalne organizacije.
Tu je i uzbudjenje, znaju ko stoji iza CarGo, pa misle da su deo vlasti kada se voze sa njima.
I neko uzbudjenje postoji jer je voznja u CarGo neosigurana u slucaju nezgode, a i rade nesto nelegalno, ima ta tradicija hajduka, odmetnika od zakona....

hahah ja ludji post nisam procitao na forumu.
Moze _MC nega titula zive legende :D

Da, vidi se koliko ga CarGo opterecuje...

Ja nisam taksista.
Iz principa protivim se nelegalnom CarGo.
Tako i korporativnoj kulturi takvih firmi.

Da predjemo sa ove sale na jednu licnu koju sam doziveo kad sam se vozio taksijem sa ortakom.
Vozimo se mi a ortak ga pita "druze jel ti ovo stoperica ili taksimetar?"
Sto se kaze, rekoh i olaksah dusu, sad nastavite...

Vrh