Šta je novo?

Taksi (Taxi) prevoz

Nije isključeno. Čak je i par zandara registrovano kako vozi za njih.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=761572#p761572:3d9edzty je napisao(la):
mareska » 30 Jul 2020 18:30[/url]":3d9edzty]Icice samo kuda ide gradski prevoz.
Knez Miletina

Snimaju po raznim ulicama, nije samo gde prolazi JGP. Beše i kompletan snimak ulica na netu.

*spisak, ne snimak :lol:

Bas je naso sred raskrsnice da mjenja tocak genijeeeee

taksi01-2020-08-09-00-21-26.jpg

Napisi da je to u dnu Nemanjine u periodu kada tramvaji nisu u upotrebi, tj.da sine služe kao parking dok se radi ulica.

Smetao je tu tako parkiran busevima 83 i 78 i mogo je stati adekvatnije samo bahato

Misliš mogao je!?
Autobusi ne idu sinama, jeste da su bahati vozači gsp-a!!

Od kad je parkiranje vozila na sinama postalo legalno? Jel su to uveli neka nova pravila il ste vi taksisti izmislili nova?
Mogao je da pomeri auto na bezbedno mesto, ili ako nije u mogucnosti treba da pozove slep sluzbu.

SAMO BAHATO!!

Naravno da nije dozvoljeno, ali dok se renovira ulica i nisu završeni parkinzi uslovno je dozvoljeno ako si iz Beograda i prolazio ulicom 27.marta Dzordza V. Trebalo bi nedvosmisleno da ti je jasno o čemu pričam.

Nije trebao da stane tu tako kako je stao kraj price prosto jednostavno ...

To je privremeni parking, nikoga nije ugrozio. Zamenio je gumu i otišao, to što ti slikas iz tog ugla u grupnom planu da ispadne da je blokirao saobraćaj je druga stvar.

Pa da sad sam ja kriv sto sam ga fotko a ne sto je on tako stao genjalno ....

Ja ne znam koji ti deo nije jasan, čovek je imao peh bezbedno stao da ga reši(nije otišao u kafić) , ti ga slikas i podsmevas se umesto da mu pomognes, znam dosta njih koji su to radili kao ti, a posle je bilo 100 puta gore i odkud meni da se desi..

Da je vozac Cargo-a ovako stao, sad bi svi vi pljuvali po njemu...

Opet spinovanje, za njihovo umeće u saobraćaju nema dovoljno pljuvačke..

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=764532#p764532:1xhwkr9t je napisao(la):
dzela » Ned Avg 09, 2020 10:09 pm[/url]":1xhwkr9t]Da je vozac Cargo-a ovako stao, sad bi svi vi pljuvali po njemu...
Da je vozač cargo-a ovako stao vi ga ne bi ni slikali.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=764287#p764287:3bpt59ip je napisao(la):
direktor » Ned Avg 09, 2020 12:24 am[/url]":3bpt59ip]Bas je naso sred raskrsnice da mjenja tocak genijeeeee

taksi01-2020-08-09-00-21-26.jpg
Manipulator...
Što si napisao da je menjanje točka kad nije...

Ako nije zamena gume onda je moguće protest u pitanju a vi mi ne verujete :)

Vidi se nekakva dizalica kod prednjeg točka.

Možeš ti da se sprdaš, kvar je mehanički i auto nije mogao da se pomeri..

Vidi se i da točak stoji nepravilno..osim za ćorave

ps
Gde ti je advokat...ili sekretarica, što ti pišeš

Hvala ti Batice razrešio si dilemu, nego reci mi jel ono dizalica kod prednjeg točka, mala je rezolucija fotografije pa je teško proceniti.

Lep je taj tvoj cinizam..
Nadam se iz neznanja, o automobilima, kvarovima, auto na dizalica kod prednjeg točka ne znači i automatski da se menja točak
Dizalica je tu iz drugog razloga, da podigne šasiju koja je pala na točak(gumu) zbog mehaničkog kvar
Jbg mala rezolucija pa je teško uočiti da točak stoji nepravilno... samo se uoči dizalica:D
Ali koga to briga, plju, plju..

STVARNO ste genijalci :lool:

Vrh