Šta je novo?

Taksi (Taxi) prevoz

@solecar
Moze,ali nije napisao!!
Isto tako i ti možeš da napišeš da si doktor nauka, jer internet je čudo.
Mi verujemo u pravosudni sistem ove države!! To sto je jedan sudija prekršajnog suda korumpiran nikako neznaci da su više institucije korumpirane.

Internet jeste čudo. Monopolisti taksisti koji sebe smatraju da su izuzeti od zakona i što se vidi u povlasticama koje imaju (blokirali čitav grad na nedelju dana i za to dobili beneficije) pišu kako veruju u pravosudni sistem ove države i kako jedan korumpirani sudija ne znači da su više institucije korumpirane. Da je zaista tako, niti bi ste dobili pomoć za kupovinu novih vozila, niti bi ste prošli ne kažnjeno za sabotiranje grada, niti bi ste prošli nekažnjeno za čerupanje stranaca, niti bi ne regularni taksisti mogli slobodno da rade godinama, niti bi ste mogli da se parkirate gde god vam padne na pamet...

Zaboravio si jos da dodas 3x30.000din plus 100e
Subvenciju o kojoj pričaš i vrapci znaju da je donacija evropske unije. O cerupanju stranaca prvi se zalažem da mu treba oduzeti vozilo ko god to bio. Da završimo sa time to su lopovi a ne taksisti.
Naravno da verujemo u pravosudni sistem ove države jer nam svako malo stignu kazne koje placamo!!
U evropi za koju se zalažemo polako se gasi nelegalan prevoz pica raznosaca i kod nas će uskoro.

Sta se gasi u Evropi?

Sent from my LG-H440n using Tapatalk

solecare, a što nam uvalili Cargo kad smo tako moćni i "zaštićeni kao beli medvedi" (tu si glupost zaboravio :))
Kako monopolisti i kartel a Cargo radi od 2015? Misliš bili smo do pre 5 godina ali sad je sve super ili šta?
Čak i za vreme policijskog sata su imali dozvolu a mi nismo. Toliko smo zaštićeni.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=745893#p745893:34maf8bc je napisao(la):
sinisav » Uto Jun 09, 2020 12:21 am[/url]":34maf8bc]Ko drugi nego zli taksisti?
A oni samo mawi i nezasticeni programeri sa jaguawima i awteoncicima

Nego, čujem da im jako slabo ide isplata lizinga za limuzine zbog korone...

Kao i isplata plata za vozače, ovaj, programere
Isplate idu sasvim dobro, hvala na brizi.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=745909#p745909:3a428yx3 je napisao(la):
sinisav » 09 Jun 2020 04:30[/url]":3a428yx3]solecare, a što nam uvalili Cargo kad smo tako moćni i "zaštićeni kao beli medvedi" (tu si glupost zaboravio :))
Kako monopolisti i kartel a Cargo radi od 2015? Misliš bili smo do pre 5 godina ali sad je sve super ili šta?
Čak i za vreme policijskog sata su imali dozvolu a mi nismo. Toliko smo zaštićeni.
Zaboravio je slučajno ili namerno, nek odabere šta mu je drago, da jednom završe i sa time, da se kažnjavaju i uklanjaju i nelegalni taklsisti. :D

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=745952#p745952:369el4lr je napisao(la):
Marko975 » Uto Jun 09, 2020 9:05 am[/url]":369el4lr]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=745893#p745893:369el4lr je napisao(la):
sinisav » Uto Jun 09, 2020 12:21 am[/url]":369el4lr]Ko drugi nego zli taksisti?

To je životni uspeh pojedinca sa 45 godina u metropoli.
Radi ono što voli(vozi 12h dnevno) tudji auto, glumi taksistu..(sad sto je poput roba, ko te pita za tu sitnicu)

Nego taksisti koliko ste oborili cene kad je pojeftinilo gorivo?

Znas valjda vozis se taksijem!!
Procentulano smo oborili isto onoliko koliko smo podigli kao kad je bilo 174din/l nafte ili za onoliko procenata koliko su gsp i lasta spustili cenu karte, kao i ostale transportne firme.

Ljudi, bojkot je čudo. Mnogo veće i duže građanske borbe u svetu su privedene kraju i uspele upravo zahvaljujući bojkotima.

A vama taksistima ću samo da poručim da vam Beograd nije zaboravio ni oprostio ono što ste nam priredili prošle godine.
Sami sebi kopate grob. I samo tako nastavite.

Nemoj o grobovima morbidno je, šta drugima želiš vrati se.. Karma je čudo!!
Šta bi bilo da su zaboravili, posla nikad vise kao da radimo u Njujorku za novu godinu :D

Ne foliraj se, mani me tog cepidlačenja. Kažem da kopate grob svom poslu, jer ste bandoglavi, bezobrazni, bahati i slepi.

A taj posao što ste imali za novu godinu, imali ste zbog turista. Toliko o tome. A sledećom prilikom kad mi zablokirate put na duže od jednog dana, ima da vam ''uručim'' nešto više od pukog verbalnog i gestiklarnog pozdrava. Vas koji ste maltretirali grad neću više ni da čujem. Protiv ostalih normalnih taksista nemam ništa protiv i želim im srećan rad.

Ja ti pricam da sada ima posla kao za novu godinu, šta li će tek biti kad dođu turisti..
Ova ti je dobra sta ces da radis sledeći kad ti neko zablokira put :bash:
Mi smo normalni taksisti koji se borimo za red u svom poslu.

Da primenim i praktikujem svoje pravo na slobodno kretanje, eto šta ću. Bando sebičnjaka!

Marko975":1f2pvrwv je napisao(la):
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=745893#p745893 je napisao(la):
sinisav » Uto Jun 09, 2020 12:21 am[/url]":1f2pvrwv]Ko drugi nego zli taksisti?

Drago mi je Marko 1975 što si posle toliko godina uspeo u životu i postao divlji taksista.
Pa ti si u zlatnom dobu čoveče!

Bender Rodriguez":1qtem88i je napisao(la):
Da primenim i praktikujem svoje pravo na slobodno kretanje, eto šta ću. Bando sebičnjaka!
Trebalo bi da iskoristiš toliku energiju i hrabrost na nešto pametnije od taksista na forumu.
Nije valjda da nema većih problema?

Inače zna li uopšte neko kako su kolege iz Pariza, Londona, Madrida, itd štrajkovali protiv ubera?
Ali su imali rezultate za razliku od nas koji nismo palili i prevrtali Cargo
Niti planiramo to da radimo mada će mafijaški marketing možda pokušati i tako nešto

Zanimljivo je kako se svaki put kada se spomene blokiranje ulica od strane ovoga ili onoga, uvek potegne pitanje prava na slobodu protesta tog nekog, a nikada se ne potegne pravo na slobodu kretanja običnog građanina, nego se uvek postavlja pitanje šta imam (ja ili bilo ko drugi) da tražim u gradu baš u vreme protesta i šta je uostalom toliki problem sačekati da protest prođe pa da se onda izađe.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=746035#p746035:9b31d8n6 je napisao(la):
mareska » Uto Jun 09, 2020 2:00 pm[/url]":9b31d8n6]
Borili ste se za red prošle godine sabotiranjem celog grada? Sabotiranjem celog Okruga Beograd, tako što ste svojim teranjem inata onesposobili čak i prigradski saobraćaj ka Mladenovcu, Lazarevcu, Obrenovcu...? Borite se za red uje**njem milion i po ljudi? Šta pričaš ti?

Drugo, u čemu se ogleda(la) ta vaša borba? U tome da blokirate obične ljude dok moćnike i institucije ne smete ni da pipnete?

Sećam se dobro oktobra prošle godine, kad sam prilikom prolaska kroz blokiranu Slaviju viknuo vašim kolegama da ''im je Vučić tamo, niz Kralja Milana. Ne ovde na Slaviji''. A oni ćute i gledaju me ko telad, klimaju glavom kobajagi. Prave se da ne znaju o čemu pričam. Prave se da ne vide da je okolina Predsedništva prazna dok su Slavija i Savski trg, koji nemaju veze ni sa Vučićem ni sa Vladom, paralisani.

Ajd' bar su bili suzdržani pa nisu produbljivali raspravu. Verovatno jer su čuli ostalih stotine ljudi okolo kako ih psuju i proklinju, pa su shvatili da su u manjini i da im je bolje da ćute. Doduše bilo je par onih par mentalno ograničenih na Savskom trgu što su pokušali da glume ludilo masi besnih ljudi, pa su dobili tretman kakav zaslužuju i shvatili da je bolje da ne čačkaju mečku.
Trebalo bi da iskoristiš toliku energiju i hrabrost na nešto pametnije od taksista na forumu.
Ovo je tema o taksi prevozu. O čemu da pričam ovde? Oćeš da ti ovde pričam o svojim borbama sa bahatim lokalima u okruženju? Pa to je valjda moja stvar, i diskusija za drugu temu, ne za ovu. A ne brini se ti ništa, bavim se ja i drugim problemima koji me dotiču. Rešavam kako znam i umem, pošto institucije zabole. Pošto puštaju svakoj protuvi da blokira i uzurpira javne površine čiju izgradnju i održavanje plaćam ja i svi ostali građani.
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=746043#p746043:9b31d8n6 je napisao(la):
solecar » Uto Jun 09, 2020 2:14 pm[/url]":9b31d8n6]a nikada se ne potegne pravo na slobodu kretanja običnog građanina, nego se uvek postavlja pitanje šta imam (ja ili bilo ko drugi) da tražim u gradu baš u vreme protesta i šta je uostalom toliki problem sačekati da protest prođe pa da se onda izađe.
To to. U**ru ceo grad od jutra do popodneva, onda u povratku pokupe par slepačkih mušterija, uveče odu da vozikaju turiste iz hotela... A kad dobiju paljbu po medijima i ulicama, vade se kako ''se bore za svoja prava'' i kako ''im ne daju da radUUU''. I tako više od nedelju dana. A ljude i njihove obaveze, poslove i živote ko šiša. Njima ne daju da radUUUU i ima sad ceo grad da plaća zbog toga. Ceo grad osim onih koji su nadležni za to.

Ma bre isti mentalni sklop ko ovi moderni ''ugostitelji''. Uvek nezasiti, uvek nezadovoljni, uvek im neko drugi kriv, i uvek imaju spremnu srcecepajuću priču kako oni samo ''rade da zarade za leba'' a dušmani im ne daju da radU. Pa ako vam ne daju da radite, onda idite lovite Vučića i Vladu! Ostavite mene i ostalih milion i po ljudi na miru!!!

''Ne daju nam da radimo™ ''... PA ŠTA!? I meni godinama otpadi ne daju da spavam u sopstvenom domu! Pa ne maltretiram ceo grad zbog toga! :bash:

Bender Rodriguez":10k4106k je napisao(la):
A ne brini se ti ništa, bavim se ja i drugim problemima koji me dotiču. Rešavam kako znam i umem, pošto institucije zabole. Pošto puštaju svakoj protuvi da blokira i uzurpira javne površine čiju izgradnju i održavanje plaćam ja i svi ostali građani.
Ovo poštujem

U redu, bar se u tome slažemo.

I u onome da normalni taksisti treba da rade nesmetano i da oni nisu krivi što jedna, druga, treća ili peta strana radi nešto maliciozno pa nadrljaju nedužni ljudi. Doduše reko bih da malo varira šta ko smatra normalnim taksistom, mislim u kontekstu protesta. No dobro. Kažem opet da nemam ništa protiv poštenih i obzirnih taksista.

Što sam i pokazao poslednjeg dana protesta (onda kad je postignut dogovor pa je počelo razilaženje), kad bih u više navrata prekinuo raspravu i dobacivanja onog momenta kad god bih video da neki taksista ''spušta loptu'' i da pokazuje da razume frustraciju građana i da nije došao da se svađa sa njima niti da tera inat. A bilo ih je. Videlo se ko je tu kauboj, a ko je došao samo da pokaže prisustvo i ništa više od toga.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=746047#p746047:1rx6yboi je napisao(la):
Bender Rodriguez » Uto Jun 09, 2020 1:24 pm[/url]":1rx6yboi]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=746035#p746035:1rx6yboi je napisao(la):
mareska » Uto Jun 09, 2020 2:00 pm[/url]":1rx6yboi]
Borili ste se za red prošle godine sabotiranjem celog grada? Sabotiranjem celog Okruga Beograd, tako što ste svojim teranjem inata onesposobili čak i prigradski saobraćaj ka Mladenovcu, Lazarevcu, Obrenovcu...? Borite se za red uje**njem milion i po ljudi? Šta pričaš ti?

Drugo, u čemu se ogleda(la) ta vaša borba? U tome da blokirate obične ljude dok moćnike i institucije ne smete ni da pipnete?

Sećam se dobro oktobra prošle godine, kad sam prilikom prolaska kroz blokiranu Slaviju viknuo vašim kolegama da ''im je Vučić tamo, niz Kralja Milana. Ne ovde na Slaviji''. A oni ćute i gledaju me ko telad, klimaju glavom kobajagi. Prave se da ne znaju o čemu pričam. Prave se da ne vide da je okolina Predsedništva prazna dok su Slavija i Savski trg, koji nemaju veze ni sa Vučićem ni sa Vladom, paralisani.

Ajd' bar su bili suzdržani pa nisu produbljivali raspravu. Verovatno jer su čuli ostalih stotine ljudi okolo kako ih psuju i proklinju, pa su shvatili da su u manjini i da im je bolje da ćute. Doduše bilo je par onih par mentalno ograničenih na Savskom trgu što su pokušali da glume ludilo masi besnih ljudi, pa su dobili tretman kakav zaslužuju i shvatili da je bolje da ne čačkaju mečku.
Ovo je tema o taksi prevozu. O čemu da pričam ovde? Oćeš da ti ovde pričam o svojim borbama sa bahatim lokalima u okruženju? Pa to je valjda moja stvar, i diskusija za drugu temu, ne za ovu. A ne brini se ti ništa, bavim se ja i drugim problemima koji me dotiču. Rešavam kako znam i umem, pošto institucije zabole. Pošto puštaju svakoj protuvi da blokira i uzurpira javne površine čiju izgradnju i održavanje plaćam ja i svi ostali građani.
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=746043#p746043:1rx6yboi je napisao(la):
solecar » Uto Jun 09, 2020 2:14 pm[/url]":1rx6yboi]a nikada se ne potegne pravo na slobodu kretanja običnog građanina, nego se uvek postavlja pitanje šta imam (ja ili bilo ko drugi) da tražim u gradu baš u vreme protesta i šta je uostalom toliki problem sačekati da protest prođe pa da se onda izađe.
To to. U**ru ceo grad od jutra do popodneva, onda u povratku pokupe par slepačkih mušterija, uveče odu da vozikaju turiste iz hotela... A kad dobiju paljbu po medijima i ulicama, vade se kako ''se bore za svoja prava'' i kako ''im ne daju da radUUU''. I tako više od nedelju dana. A ljude i njihove obaveze, poslove i živote ko šiša. Njima ne daju da radUUUU i ima sad ceo grad da plaća zbog toga. Ceo grad osim onih koji su nadležni za to.

Ma bre isti mentalni sklop ko ovi moderni ''ugostitelji''. Uvek nezasiti, uvek nezadovoljni, uvek im neko drugi kriv, i uvek imaju spremnu srcecepajuću priču kako oni samo ''rade da zarade za leba'' a dušmani im ne daju da radU. Pa ako vam ne daju da radite, onda idite lovite Vučića i Vladu! Ostavite mene i ostalih milion i po ljudi na miru!!!

''Ne daju nam da radimo™ ''... PA ŠTA!? I meni godinama otpadi ne daju da spavam u sopstvenom domu! Pa ne maltretiram ceo grad zbog toga! :bash:
Laž, laž..
Kolona je bila od Slavije do Savske isto kao i K. Miloša od
Rts do Mostarske petlje znaci blokirana Vlada. Ti si ustvari onaj što je lupio šamar Zvezdanu Jovanoviću kad su beretke protestovale kod Sava centra, izvini nisam te prepoznao.
Prijateljski savet nadji nešto žensko i preusmeri tu frustraciju na nešto lepše..

Ja opet pitam, kakve veze imaju Slavija i Savski trg sa Vladom i Vučićem? Ja da hoću da skrenem pažnju tih ''institucija'', blokadu bih postavio tako da opstruiram rad zgrada u kome se oni nalaze. Ne da blokiram celu Slaviju, znajući da ću time preseći i sve što prolazi kroz nju, pa i sve što prolazi blizu nje (npr linije koje okreću u Birčaninovoj). Ne bih blokirao Savski trg, odlično znajući da ću time odseći ceo južni i jugoistočni deo Okruga Beograd.

Nego znam ja u čemu je stvar. Vučića niste smeli da blokirate, verovatno jer vam je objašnjeno šta će biti ako pokušate njemu da se popnete na živac. Pa ste onda odlučili da glumite face dr**njem obične raje od Savskog trga do Slavije. Sve dok ovima dole na Savskom trgu nije prekipelo pa vam pokazaše gde vam je mesto i šta se zasluži kad nekome sedam i više dana ometaš živote. Lično mislim da ste imali sreće što i ovi ostali iz Mladenovca i Lazarevca nisu odlučili da vam objasne da su malo umorni od vašeg cirkusa.

Prijateljski savet - sledeći put uzmite mapu u ruke pa se lepo informišite koje su tačne adrese i ulični brojevi Predsedništva i Vlade Srbije.

Vrh