plazacicmilos
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 13.06.2019.
- Pohvaljen
- 2.609
Legalan taksi.Šta je uopšte yandex (kod nas) sada, legalan taxi ili isto neki tarzanluk?
Legalan taksi.Šta je uopšte yandex (kod nas) sada, legalan taxi ili isto neki tarzanluk?
Da pink je "sredio" aplikaciju i imas mogućnost plaćanja kroz aplikaciju.Naxi ima opciju da se odlučiš da li ćeš da platiš gotovinom ili karticom vozaču, ne i da platiš preko aplikacije. Za Pink nisam siguran (imaju vizuelno identičnu aplikaciju, nudili su neke popuste ako sačuvaš i platiš Visom, ali nisam probao). Danas sam baš instalirao Yandex aplikaciju i video da može da se plati Apple Pay-om. Ako radi, to je već 22. vek
Meni bi značilo plaćanje kroz aplikaciju u svim situacijama. Prvo što neka udruženja poput Pinka su ranije zahtevali da se naglasi prilikom poziva da li ćeš da plaćaš karticom ili kešom. Ako se desi da dispečerka to ne prenese vozaču, bude jako neprijatna scena gde on negoduje jer mora da vadi aparat, a nije znao. Da ne pominjem gomilu situacija gde taksista oživljava POS aparat, traži signal, gde transakcija biva odbijena prvi put kao da plaćam u tundri na Grenlandu. a ne u centru grada. Ne kažem da su ti ljudi bili neljubazni ili drski prema meni, ali je nedopustivo da stranka doživljava bilo kakvu neprijatnost zbog plaćanja karticom, koje uzgred sve te kompanije ponosno ističu da nude. Ovako ti lepo skine sa kartice na kraju vožnje, sam odlučiš da li ćeš da daš bakšiš, oceniš vožnju kao u razvijenijim zemljama
Nije bas,nisu registrovani kod nas rade samo sa firmama koji kasnije daju aplikaciju taksistima,ali su poceli da mesetare i daju aplikaciju i kurti i murti ne samo regularnim taksistima.Legalan taksi.
Nisam znao to. Znači i to je za izbegavanje.Nije bas,nisu registrovani kod nas rade samo sa firmama koji kasnije daju aplikaciju taksistima,ali su poceli da mesetare i daju aplikaciju i kurti i murti ne samo regularnim taksistima.
Šta da ti pričam kad sve znašOčekivao sam od tebe obilniji odgovor
Ana Brnabić. Od kad je Aleksandar Vučić (ne taj) izašao iz car goa se to u principu zna. Tj. tad sam ja saznao, a to je period kad je prodat snsovcima, a koji se gore pominje. Nije mi to toliko bilo problem, jer kao rade na tržištu ne šalju državi fakture, pa neka ih.Kazu da je mr.D(anilo)
Me samo to nego i krov i ostali delovi ako nisu fabricki u drugoj boji morace da se prelepe.Koliko razumem, taksi vozila nece smeti da budu ovako "isarana" vec sva jednoobrazno bela.
Pogledajte prilog 231593