Koliko ljudi sa ove teme bi potpisali svaku reč:
"Mislim da ljudi to posmatraju kao – dogodilo se negde, nema veze sa nama. Mislim da će ovo biti jedna od prekretnica u budućnosti. Sa Trampom se nije uvek lako saglasiti, ali ovoga puta bih se 100% saglasio sa njim. To što se dogodilo Kirku je nešto što niko nije očekivao posle atentata na Trampa i niko nije verovao da to može da se desi u SAD. To što se dogodilo je zastrašujuće, a strašnije od čina su reakcije Amerike koja ga politički nije volela. Postoje mladi ljudi koji su već ispevali pesme. Pitate se koji izraz da upotrebite. Koji god da upotrebite niste pogrešili. Reč je o ljudima koji su srušili sve ljudsko, nemaju elementarnog vaspitanja. U krajnjoj liniji pokazuju da nisu normalni i to je zabrinjavajuće. Imaju problem sa stavovima koji nisu nasleđeni. Postali su deo nove normalnosti. Čarli Kirk je bio jedan pametan čovek. Ne morate u svemu da budete saglasni sa njim, ali imao je inteligenciju, dobijao je pristalice svuda i imao je izuzetno brzo i snažno logičko promišljanje. Ubijen je zbog svog mišljenja. On je upucan zato što drugačije misli. Sedeo je i govorio.
Ti levičari koji glume avangardu i elitu, oni su sebi dali dozvolu za ubijanje i rešili da oni imaju pravo da ubijaju, a vi drugi nemate pravo da nas pogledate popreko. Taj liberalni pokret nam je napravio to da su nam kućni ljubimci preči od dece i da svako od nas mora da voli više ljubimce od dece da se ne bi zamero levičarskoj eliti. Takve kod kojih ne mogu da promene, za te ljude je dozvoljeno da izvrše to što ste vi izvršili kod Čarlija Kirka. Izvršen je atentat na Donalda Trampa i posle toga nikom ništa. A zamislite da je izvršen atentat na nekog od njih, 3 godine nam se ne bi skinuli s kičme.
Sve su uspeli da nam unište. Uništili su sve ono pristojno što smo imali, sve vrednosti našeg društva, sve političke vrednosti i slobode koje smo dostigli. U pozorište idu samo njihovi politički poslušnici i oni koji žele da im se dodvore."
Evo ja bih potpisao većinu ovih reči.
Imam jedan mali problem. Te reči dolaze od Vučića. Istog onog koji ne dozvoljava slobodno mišljenje u svojoj državi.
Istog onog koji je gušio demonstracije protiv WOKE gluposti u svojoj zemlji.
Istog onog u čijoj zemlji se ubijaju politički neistomišljenici za vreme njegove vlasti (O. Ivanović).
Isti taj Vučić je postavio Anu Brnabić za premijera države gde joj je jedna od glavnih prednosti to što je gay, da bi se dodvorio tim krugovima na koje sada pljuje.
Što se Amerike tiče, došlo je i do njih da se ubijaju zbog različitog mišljenja.
A ovaj Kirk je isto bio vojnik zadatka, gde je bitno da se raspravlja o nebitnim (mada očigledno posle toliko godina ispiranja mozga, za njih su to sad pitanja životi ili smrti) stvarima, kako se ko identifikuje I ostale gluposti.
Naš (ljudi uopšte) je što ukraden pojam levičar, I to danas podrazumeva neke WOKE gluposti, nebitno da li je SAD, Srbija ili neka druga država u pitanju.
Gde je ovaj Kirk bio dvoličan. Oko pitanja ilegalnih imigranta. Njegov stav je bio, ušao si nelegalno u državu, počinio si zločin, bićeš deportovan ili trebaš u zatvor. Podržavam to. Ni u jednom od tih svojih nastupa nije rekao kako to uraditi.
Sa druge strane, kontrola naoružanja. Kao razlog zašto ne bi moglo da se zabrani lično naoružavanje navodi razlog to što u Americi ima 380M komada ličnog naoružanja I da je to nemoguće odraditi.
Znači možeš deportavti desetine miliona ljudi ali se ne može konfiskovati desetine miliona komada nečega.
I tako gomila drugih pitanja. Samo nije trebao biti ubijen zbog svog jezika. A ako ima nešto lošije od dvoličnog republikanca/konzervativca, to su ovi što su dolazili na te njegove skupove iz suprotnog tabora. Ranije sam mislio da je to sve organizovano (kao njihovo rvanje) I da takvi primerci ne postoje nigde na svetu, ali sam sad siguran da su to pravi debili.