Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 60.343
Pa zezaj se ti ali i Zuma je praktikant srpskih plemenskih posla.
I on brže bolje pohitao da odabere stranu.

Пракса је оно што се дешава или се десило. Ово о чему ја прићам се буквл десило ЈАРу у последњој ћетвртини последњег века. Ткд није само теорија, буквлано се десило оно о чему причам.Ne znam samo kakve to veze ima sa tvojom iluzijom da ako Srbija ne proda oružje A ili B, da će to išta promeniti u svetu. Ili da je Srbija zla ako prodaje bilo kome od njih, a nema nikakve direktne veze sa tim sukobom (nije joj u komšiluku i nije upletena u njega).
Ti tripuješ da će odbijanje Srbije da proda nekome nešto, doneti neku promenu. I da taj kome treba neće naći način da opet kupi od Srbije ili da kupi od nekog drugog. Previše veruješ u teorije, a ignorišeš stanje u praksi.
Буквално следећој реченици, да су на околне државе временом доведени пиони САД.Ne znam o kom delu posta govoriš.
лол, емоција нема, а постова о Палестини имам мжд 15, од којих је трећина понављање, као што је и сваки после првог одг на теби овде рециклирање инфо из првог.Tvoji postovi i emocije govore.
Десило се ЈАРу да више немају апартхејд, десиће се некад и крај израела као апартхејда и етнодржаве.Neće se ništa popraviti.
Pre će Srbija da postane uređena zemlja nego što će Palestinci da prestanu da ratuju sa svima. A i jevreji da ih tamane.
Jedino što može da se promeni je da se još više Palestinaca pošalje ka Evropi. Pošto znaju da će ih u Egipat, Liban, Jordan, Arabiju, pa i Iran... pustiti na kukavo leto.
Мојих 90-200е месечно има мали ефекат, исто тако 40м српске индустрије има исто тако мали ефекат, из много малих роди се велико. Да ли причали о разним хум. орг., крају ЈАРа или, ако Бог да, крају Израела.Lepo što doniraš za svoj narod. Jel misliš da ima nekog efekta? Verovatno ima. E a zamisli sad da doniraš i protestuješ za nešto što neće imati apsolutno nikakvog efekta, niti zahvalnosti od tih kojima doniraš?
Ако ниси сумњао да су коментари квинслинга мега небитни, нзм што их користиш. Либтард (од ретард) занимљив коментар за неког ко је неспособан да схвати "геноцид лош" и неког ко лика са профилном која има симбол комунизма зове либералом.Nisam ni sumnjao da ćeš brže bolje napisati da ne priznaješ navedene komentare.
Ti si od onih libtardskih glava koji bi branili i plakali nad Palestincima sve dok ih Egipatski vojnici ne puste u Gazu. A onda bi se posle par sati tamo pokajali i rukama i nogama grebali da se vrate na drugu stranu zida, ali do njega nikad ne bi ni stigli.
Hasta la vista i tebi.
Vidiš, nije da podržavam ovo što Izrael radi, ali trenutno se u JARu dešava da belci nestaju... Izraelci to sebi neće dozvoliti.Десило се ЈАРу да више немају апартхејд, десиће се некад и крај израела као апартхејда и етнодржаве.
Ono kad neko drugima s..e o antisemitizmu, a onda par meseci kasnije napiše da se nada i moli kraju Izraela.Да ли причали о разним хум. орг., крају ЈАРа или, ако Бог да, крају Израела.
Tako zapad pregovara....Zapad o pregovorima u Ukrajini:
- Rusije prvo mora da zaključi primirje pa onda mogu da počnu pregovori. Niko od Zelenoskog ne može očekivati da pregovara pod bombama.
Zapad o pregovorima u Iranu:
- I pored nastavka bombardovanja od strane Izraela, Iran mora odmah i bezuslovno da pristane na pregovore i još se unapred (pod bombama) odrekne prava na bilo kakvo obogaćivanje uranijuma koja mu inače pripadaju po ugovoru o neširenju.
Тај бели геноцид је већински измишљена ствар, одлазе људи који су имали робове, па им је сада живот тежи. Свакако, да крену Палестинци систематски да кољу Јевреје, ја бих тада подржавао Јевреје и желео бих санкције Палестини. Када се то деси, ако икад буде прилижно могуће да се деси, причаћемо о томе.Vidiš, nije da podržavam ovo što Izrael radi, ali trenutno se u JARu dešava da belci nestaju... Izraelci to sebi neće dozvoliti.
Ирелевантно је кад се Израел пореди са апархејдом којег је подржавао САД, који је имао нуклеарно оружје. Да ЈАР тотално не личи на Израел, јер Израел подржава САД, има нуклеарно оружје, има апартхејд. Како су они скончали, скончаће и Израел.Ne znam šta pokušavaš sa tim ponavljanjem o JARu, potpuno irelevantna stvar. Ti prosto misliš da svet funkcioniše po zakonima i udžbenicima, i tu leži jedan od tvojih zayeba.
О, ја се молим крају Израела од кад сам као мали ухватио епизоду Антони Бурдејна како снима емисију по западној обали и након које сам се почео интересовати за ситуацију тамо.Ono kad neko drugima s..e o antisemitizmu, a onda par meseci kasnije napiše da se nada i moli kraju Izraela.![]()
Pa i nije.Тај бели геноцид је већински измишљена ствар
Odlično, da citiram i sačuvam da imam i za kasnije.О, ја се молим крају Израела од кад сам као мали ухватио епизоду Антони Бурдејна како снима емисију по западној обали и након које сам се почео интересовати за ситуацију тамо.
Pa jel se promenilo nešto kod te Nemačke od 1945. do danas?Мој деда и прадеда су се борили за нестанак нацистичке Немачке, а не мрзе Немце, изгледа да држава није исто што и народ.
Ooo, ali jeste i to antisemitizam.Они твоји постови о светским лидерима у посети зиду плача са "сви имају истог вођу" су антисемитизам, залагање за прекид апартхејда и геноцида то није.
ако Бог да, крају Израела.
Свакако, да крену Палестинци систематски да кољу Јевреје, ја бих тада подржавао Јевреје и желео бих санкције Палестини. Када се то деси, ако икад буде прилижно могуће да се деси, причаћемо о томе.
они који су се уселили у туђе куће да се раселе, они који су чинили злочине, у затворе и најважније материјална надокнада свима.Realno, bilo koje rešenje koje uklanja Izrael je rešenje gde u kojem su Jevreji ili proterani ili poklani. Svaki pokušaj negiranja je čisto vređanje inteligencije.
Možda je pre 70 godina moglo durgačije, sad više ne može.
Razumem da mnogi smatraju da je to i jedino pravedno rešenje (raseljavanje, ne klanje), čak ne mislim ni da je to nužno antisemitski stav.
Ali, onda budi iskren i sa sobom i sa drugima o tome za šta se zalažeš, i nemoj mnogo da se čudiš ako će Izrael da se bori svime, pa i atomkama protiv toga.
Pa zezaj se ti ali i Zuma je praktikant srpskih plemenskih posla.I on brže bolje pohitao da odabere stranu.
Jel? Kaže ko?Nisam odabrao stranu, nego argumenti na kraju pokažu koja je strana više u pravu. Pošto jedna uvek mora da bude
Jel? Kaže ko?
Živimo u svetu, u kome nisu svi zločini i žrtve jednaki. Uvek je neki kolektivni identitet, opravdanje za sve.Realno, bilo koje rešenje koje uklanja Izrael je rešenje gde u kojem su Jevreji ili proterani ili poklani. Svaki pokušaj negiranja je čisto vređanje inteligencije.
Možda je pre 70 godina moglo durgačije, sad više ne može.
Razumem da mnogi smatraju da je to i jedino pravedno rešenje (raseljavanje, ne klanje), čak ne mislim ni da je to nužno antisemitski stav.
Ali, onda budi iskren i sa sobom i sa drugima o tome za šta se zalažeš, i nemoj mnogo da se čudiš ako će Izrael da se bori svime, pa i atomkama protiv toga.
Ali preko tuđih leđa.Evropdke elite i narodi Evrope zedni su krvi i zeljni du rata. Kao 1914.
Polako ce se svi ukljuciti.Ali preko tuđih leđa.
Uvukli su Ukrajinu u rat protiv Rusije, a sada polako dresiraju istočnu Evropu da pomogne Ukrajini kada im ponestane topovskog mesa.
Tako će uvući Japan, Južnu Koreju, Filipine u rat protiv Kine.
Nema besplatnog ručka. Mi smo vas oporavili, sada ratujte za naše interese. Mi ćemo praviti holivudske filmove o neustrašivom, lepom, mišićavom američkom vojniku koji spašava svet od zlog neprijatelja. Lepi, pametni, humani, hrabri, protiv prljavih, ružnih i zlih. Prosečan gledalac se zaljubi u glumicu, gledateljka u glumca. Sviđa im se film, Ameri su carevi. Dosole CNN i BBC. Oni su uvek ispravni, oni nikoga ne ubijaju, samo oslobađaju.Ali preko tuđih leđa.
Uvukli su Ukrajinu u rat protiv Rusije, a sada polako dresiraju istočnu Evropu da pomogne Ukrajini kada im ponestane topovskog mesa.
Tako će uvući Japan, Južnu Koreju, Filipine u rat protiv Kine.
Ovo u teoriji zvuci pozitivno ali...............ja sam vec pricao da nije realno da amerika sedi po strani i dozvoli drugima da se previse razmahuju. Dovoljno je da pogledate koliko ulazu u vojsku - vise od sledecih 9 drzava zajedno svake godine. Imaju strahovit arsenal u koji ulazu non stop, vojne baze po celom svetu............Nema besplatnog ručka. Mi smo vas oporavili, sada ratujte za naše interese. Mi ćemo praviti holivudske filmove o neustrašivom, lepom, mišićavom američkom vojniku koji spašava svet od zlog neprijatelja. Lepi, pametni, humani, hrabri, protiv prljavih, ružnih i zlih. Prosečan gledalac se zaljubi u glumicu, gledateljka u glumca. Sviđa im se film, Ameri su carevi. Dosole CNN i BBC. Oni su uvek ispravni, oni nikoga ne ubijaju, samo oslobađaju.
Ništa se nije promenilo osim da SAD nije više jedina sila u svetu. Što više oslonaca, to bolje po sve nas. Ovo je vreme tranzicije, prelazak iz američke hegemonije u svet sa više centara moći. Mnogi obični ljudi sa zapada su progledali i prozreli namere Vašingtona. Posle kiše, dolazi sunce.
тај оптимизам долази уз претпоставку да су Амери иоле разумни и помириће се са губитком своје хегемоније као европске земље. Мени више делује да ће они радије увући цео свет у нуклеарну апокалипсу и уништити човечанство него достојанствено прихватити пораз (нешто као Израелова "Самсонова опција")Nema besplatnog ručka. Mi smo vas oporavili, sada ratujte za naše interese. Mi ćemo praviti holivudske filmove o neustrašivom, lepom, mišićavom američkom vojniku koji spašava svet od zlog neprijatelja. Lepi, pametni, humani, hrabri, protiv prljavih, ružnih i zlih. Prosečan gledalac se zaljubi u glumicu, gledateljka u glumca. Sviđa im se film, Ameri su carevi. Dosole CNN i BBC. Oni su uvek ispravni, oni nikoga ne ubijaju, samo oslobađaju.
Ništa se nije promenilo osim da SAD nije više jedina sila u svetu. Što više oslonaca, to bolje po sve nas. Ovo je vreme tranzicije, prelazak iz američke hegemonije u svet sa više centara moći. Mnogi obični ljudi sa zapada su progledali i prozreli namere Vašingtona. Posle kiše, dolazi sunce.