Šta je novo?

Svetska politika

@Igor
Pa to baš i nije tačno. Ušli su kopneno u Gazu. To je teritorija veličine Beograda i možda za nijansu većim brojem stanovnika. Evo pre neki dan izraelski tenk ubi 50+ ljudi ispalivši projektile na Palestince koji su čekali u redu za hranu. To ni Rus ni Ukrajinac nisu, niti će uraditi. Uostalom, ni u Rusiji ni u Ukrajini nemaš ni 100 deo problema sa civilima, hranom i pijaćom vodom u odnosu ma Gazu. Uglavnom se evakuišu na vreme i osim u slučajevima greške, blizine vojnog/strateškog cilja, ili nekih neonaci ukrajinskih manjih grupa civili uglavnom ne stradaju.

Kad nemaš argumente praviš se Toša. Stavio sam nejednakost između iranskog režima i naroda. Uopšte ne navijam, već se zgražavam.
Brate smiri se, šta se ložiš toliko, gledam te kako samo skačeš čim neko iznese nešto što se ne uklapa 100% u tvoje kalupe i plemenski mentalitet.

Smanji doživljaj, opusti se, odmakni se malo od svega toga. Irance zabole za tebe i tvoju podršku. Isto kao što zabole i Izraelce za one koji bi njih podržali. Prestani da se ložiš na te navijačko-plemenske stvari.

Srbi i njihova izopačena plemenska patološka potreba da se večito dele i stavljaju na navijačke strane, od seljačkog fudbala pa do međunarodne politike...

Brate smiri se, šta se ložiš toliko, gledam te kako samo skačeš čim neko iznese nešto što se ne uklapa 100% u tvoje kalupe i plemenski mentalitet.

Smanji doživljaj, opusti se, odmakni se malo od svega toga. Irance zabole za tebe i tvoju podršku. Isto kao što zabole i Izraelce za one koji bi njih podržali. Prestani da se ložiš na te navijačko-plemenske stvari.

Srbi i njihova izopačena plemenska patološka potreba da se večito dele i stavljaju na navijačke strane, od seljačkog fudbala pa do međunarodne politike...

Ja se ovde ne stavljam ni na čiju stranu. Nešto si pobrkao.

Ma vidim što se ne stavljaš.

Veći Iranac od Hamenija...

Srpska posla.
Veliki kompleksi malih i jadnih naroda.
I plemensko tripovanje da je svaki neprijatelj našeg neprijatelja automatski nama prijatelj.

@Igor
Pa to baš i nije tačno. Ušli su kopneno u Gazu. To je teritorija veličine Beograda i možda za nijansu većim brojem stanovnika. Evo pre neki dan izraelski tenk ubi 50+ ljudi ispalivši projektile na Palestince koji su čekali u redu za hranu. To ni Rus ni Ukrajinac nisu, niti će uraditi. Uostalom, ni u Rusiji ni u Ukrajini nemaš ni 100 deo problema sa civilima, hranom i pijaćom vodom u odnosu ma Gazu. Uglavnom se evakuišu na vreme i osim u slučajevima greške, blizine vojnog/strateškog cilja, ili nekih neonaci ukrajinskih manjih grupa civili uglavnom ne stradaju.
Znam znam da su ušli odavno ali je od bombi većina ruševina i žrtava.

Ајмо наши !!!!!!!!!

Али сад озбиљно, Иран (и групе које они спонзоришу) се једини боре против овог геноцида. Колико год да се не слажем са скоро свим осталим аспектима њихове, за борбу против израела имају огроман респект од мене (а требало би и од сваког нормалног на свету).

Едит: додат текст у загради

Ma vidim što se ne stavljaš.

Veći Iranac od Hamenija...

Srpska posla.
Veliki kompleksi malih i jadnih naroda.
I plemensko tripovanje da je svaki neprijatelj našeg neprijatelja automatski nama prijatelj.

Ja ne znam šta drugo da ti kažem, osim dobronamerno - promeni dilera. Mnogo si se istripovao. Nikakvo pleme, nikakva "srpska posla", šta god to trebalo da znači. Ja neprijatelja nemam, a ponekad i u sinagogu odem, prijateljski, na Hanuku.

U Holandiji je danas bio samit NATO pakta. Odlucili su da povecaju vojne budzete duplo.
To znaci da sledi opsti napad na Rusiju.
Starac u Kremlju pravice se da ne vidi sta sledi.

"SVO":LOL:

1000015886.jpg

Де су санкције за САД и Израел?

Јбт, кад се сетим оне деценијске тортуре целокупног народа бесмислом хашког процеса. Док су нам тамо углавном фабриковали па паковали којештарије на крупно, они убијали стотине хиљада недужних по Ираку и Афганистану.

Nema njemu spasa. Tebi možda još ima. 😁

Ovi su šizofreniji i nedosledniji od Vučića. Jutros objave da su u potpunosti uništili iranski nuklearni program, a popodne da su ratu sa iranskim iranskim nuklearnim programom. Pa kako sad?
Seseljizacija Amerike.

...Је спроведена још у време Клинтона. Ови ти је сад четврта или пета смена кловнова након њега. Мало лажни популиста, па лажни демократа. Фарса која траје. Траје истим интезитетом, само је време такво а појединци без скрупула па се боље види на површини. Иза кулиса је одувек био доминантан крвнички порив.

Vrh