Šta je novo?

Svetska politika

1751966917464.png

1751966936896.png

Ovaj je nepismen 😁 Kakav je to EKG od potpisa i gde tu piše Donald Trump 🤣
Паметније би му било да је упослио вештачку интелигенцију попут Копилота или ChatGPT. Они би то боље одрадили. Рукопис је грозан, а потпис дебелим фломастером је налик жврљотинама трогодишњег детета које је први пут добило прибор за цртање да обоји своју прву бојанку коју је добио за рођендан.

Ako i jeste lažno, sadržaj pisma nije.
A i teško je poverovati da "profesionalci" koji rade u predsedništvu nisu ovo dostavili svojim medijima.

Koliki je izvoz Srbije u SAD?

Mislim uglavnom namenska.
Ovo se ne odnosi na usluge (koliko znam).

“You know and we know, as practical men that the question of justice arises only between parties equal in strength and that the strong do what they can, and the weak suffer what they must.”

― Thucydides, History of the Peloponnesian War

Трамп је усрао мотку. Прво Дидијева смешна казна, а онда пропаст и бламажа са Епштајном.

Ima još eratora, uf preskočih slovo ,,S,, 😃
Svima jasno da u pri minusnoj EU ekonm. krizi treba im upliv nekog ili nečeg bogatog i snažnog.
Što sirotinja i oni koj ne idu uzbrdo su za izbegavanje.
Šta to onda dopire nam iz Danske ?

Данска тражи радну снагу за свињце. Мигрантима из муслиманских земаља вера брани те послове.

А мене људи гледају као лудака када кажем да је битније ЕУ да интегрише Србију него Србији да се интегрише у ЕУ

Капитал захтева ширење иначе крене да стагнира и пропада, онај полет који је добијен интегрисањем источне Европе је већ махом потрошен. Јесте да Србија није велико тржиште али је простор да се преплави производима и отму радници како би се бар мало повећао профит. Овако политички устројеној ЕУ не одговара да инаџијској Србији да пуно чланство али ће највероватније кренути да гурају неку форму пуне економске интеграције без политичких права како би Србија постала за ЕУ оно што је Порторико за САД (вазална колонија са ограниченим правима, резервоар потрошача и радника а без пуног чланства или гласачке моћи у унији која је контролише)

Vrh