[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=907075#p907075 je napisao(la):
lana_bor » Пет Дец 10, 2021 8:46 pm[/url]":31o4hptg]Jel neko cita prethodne postove? Ja sam bila pre par dana i jasno i glasno je receno da ce useljenje biti marta. Zasto ne odete da se raspitate do svojih agenata? Oni ce Vam reci pravu informaciju
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Draga Lana, mi smo u lameli 12 ( prva faza Premium zgrade). Malo mi je smaranje da ovde pisem o tome, ali posetili smo salon dva puta u poslednje dve sedmice i sreli dva različita agenta (prvi put zbog tzv penala, a drugi put smo usput svratili da proverimo kako napreduju radovi jer smo bili u blizini). Razgovarali smo telefonom sa trećim tj. našim agentom u nekoliko navrata ( zato što su tako neprofesionalni). Insistirali smo da nam mejlom Nenad napise konkretnu informaciju... Citam informacije koje se dele na fejsu, ovde na forumu... Različiti ljudi izvestavaju različito... Svi imaju drugačije informacije (razlikuju se manje ili više).
Zaista je jasno da nesto ne stima. Ok, suočavaju se sa nekim teškoćama, ali to se rešava tako što se klijenti blagovremeno i konkretno obaveste o svemu tako da ne ostaje prostor za različita tumačenja. Dakle, svi bi imali na raspolaganju iste informacije i ne bi bilo raznoraznih spekulacija...